Muzikos žvaigždės žada asmeniškai nustebinti žiūrovų mamas

Žymiausi Lietuvos atlikėjai gegužės 4 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje ruošia specialų koncertą Motinos dienai ir kviečia visus nustebinti savo mamas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 5:37 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:16 PM

LNK žiūrovai kviečiami ne tik padovanoti savo mamoms bilietą į koncertą, bet ir išpildyti slaptas jų svajones. Aprašykite tai, apie ką Jūsų mamos svajoja, o renginio organizatoriai pažada, kad išpildys ne vienos mamos svajones ir padarys daugybę netikėtų ir nepamirštamų siurprizų. Elektroninius laiškus siųskite adresu mama@tvplay.lt . Žvaigždės siūlo nesikuklinti, juk mamos vertos stebuklo.

Koncerte pasirodys ir mamoms dainuos Merūnas, Vaida Genytė, Vaidas Vyšniauskas, Liepa, Katažina. Taip pat scenoje žiūrovai išvys Jokūbą Bareikį su savo tėčiu, merginų grupę „Studentės“ su vaikais, Violetą ir Vilių Tarasovus, Šoreną ir daugelį kitų žymiausių šalies atlikėjų.

Lietuviškus kūrinius, tapusius popšlageriais, atgaivins Česlovas Gabalis bei Aistė Pilvelytė, o pasauliniu mastu žinomus hitus iš naujo atkurs Evelina Sašenko, Girmantė Vaitkutė ir „Vilniaus Simfonietos" orkestras su maestro Vytautu Lukočiumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.