R.Tapinienė grįžta į LNK eterį

Prasidėjus rinkėjų balsų medžioklei į LNK eterį grįžta laida „Diagnozė: valdžia“ su Rasa Tapiniene. Jau pirmojoje laidoje šį trečiadienio vakarą netrūks intrigos: kas visus kandidatus į prezidentus sieja su Rusija? Kuris kandidatas ryšis TV eteryje surinkti Kalašnikovo automatą?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 11:25 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:55 PM

„Septyni kandidatai veržiasi valdyti šalį. Žmonėms itin svarbu žinoti, ką pretendentai galvoja apie didžiąją kaimynę Rusiją, ir ką darys, jei taps šalies vadovu. Imperija čia pat prie sienų žvangina ginklais“, – sako R.Tapinienė.

LNK eteryje susigrums penki kandidatai į prezidentus – A.Zuokas, Z.Balčytis, A. Paulauskas, V. Tomaševskis ir N.Puteikis.

„Lietuvos kariuomenė priešintis okupantui galėtų 12 minučių – per tiek laiko būtų subombarduoti visi svarbiausia mūsų kariniai objektai“ – teigia N.Puteikis.

Jam į atlapus kimba A. Paulauskas: „Nereikia gąsdinti žmonių, mus saugo NATO, o žvalgybinė informacija leidžia pasiruošti galimai atakai“.

Pasak pretendentų į prezidentus, būtina įvesti visuotinius karinius mokymus, kad žmonės žinotų, kaip elgtis pavojaus atveju. Į klausimą, kur bėgtų – užsienį, rūsį ar mišką, V.Tomaševskis atšaus: „Karo tikrai nebus.“

Z.Balčytis teigia, kad mielai paaukotų 2 proc. pajamų kariuomenei – vien iš jo aukos būtų galima nupirkti du prieštankinius granatsvaidžius.

Eteryje kandidatai taip pat turės galimybę pademonstruoti, ar sugeba valdyti ginklą. Prezidentas, be visų privilegijų, yra ir vyriausiasis karinių pajėgų vadas.

Lietuvos šaulių sąjungos atgabentą Kalašnikovo automatą pabandyti surinkti išdrįs tik vienas dalyvis. Kuris?

Kokios valstybės dalį norėtų okupuoti du iš kandidatų į prezidentus? Ar vienas iš kandidatų grąžins Rusijos jam įteiktą apdovanojimą?

Atsakymai LNK laidoje „Diagnozė: valdžia“ jau šį trečiadienį per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.