„Chorų karai“ su velykinėmis dainomis keliaus aplink pasaulį

Sekmadienį, pirmąją šv.Velykų dieną, TV3 žiūrovų laukia ypatinga muzikinio projekto „Chorų karai“ laida. Tiesioginiame TV3 eteryje dainingos kariaunos pakvies į kelionę aplink pasaulį ir supažindins, kaip Velykos švenčiamos tolimiausiuose Žemės kampeliuose.

Kauno „Žalgirio" choras.
Kauno „Žalgirio" choras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2014, 1:07 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:25 PM

Sužinoję naujausios „Chorų karų“ laidos temą – „Pasaulio šalys“, komandos suskubo pasirinkti įdomiausius kraštus.

Alytiškiai sekmadienį kvies į dainingas Velykas Prancūzijoje, Utenos choras su daina „skraidins“ į Ameriką, Kauno choristai keliaus į Airiją, Kėdainių choro komanda – į tolimąją Kubą, o senjorų choras atiduos pagarbą Lietuvai ir mūsų šalies tradicijoms. Visi chorai atliks ir bendras dainas, kuriomis sveikins TV3 žiūrovus su gražiausia pavasario švente.

Atlikę konkursines dainas, „Chorų karų“ dalyviai laikys egzaminą. Jiems teks traukti egzamino bilietą – dainą, kurią čia pat, be ilgų repeticijų, teks kuo profesionaliau atlikti. Kaip seksis generolams, turintiems vos minutę laiko tiesioginio eterio metu paruošti savo komandas egzaminui?

Šiuo metu chorų karuose muzikinėse kovose kaunasi 5 chorai: Astos Pilypaitės Alytaus miesto „Dežavu“ choras, Eglės Jakštytės Utenos miesto „Laimės“ choras, Stano vadovaujamas senjorų „Lietuvos bočių“ choras, Kauno miesto „Žalgirio choras“, vedamas vyrų vokalinio ansamblio „Quorum“ ir Kėdainių miesto choras „Senamiestis“, kuriam „diriguoja“ Arno Švilpausko „Daumantų kapela“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.