K.Krivickas: „Yra vyriškesnių vyrų už mane, bet nedaug!“

„Yra vyriškesnių vyrų už mane, bet nedaug! Aš ne supermenas, bet visada įsikišiu, kai matysiu, kad kažkas yra skriaudžiamas“, – prisipažįsta garsus televizijos laidų prodiuseris, autorius ir vedėjas Kristupas Krivickas.

„Esu asocialus žmogus, nemėgstu bendrauti, į dukrų darželius ir mokyklas neinu, o šiaip dažniau stengiuosi būti nemalonus negu malonus", - sako K.Krivickas.
„Esu asocialus žmogus, nemėgstu bendrauti, į dukrų darželius ir mokyklas neinu, o šiaip dažniau stengiuosi būti nemalonus negu malonus", - sako K.Krivickas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-25 13:17, atnaujinta 2018-02-14 12:03

Apie vyriškumą, svorį, vaikus ir tobulą moterį – intriguojantis pokalbis su K.Krivicku laidoje „Viskas bus gerai“ jau šį pirmadienį 18.50 val.

Žinomas žurnalistas laidoje dalinosi prisiminimais apie laikus, kai eteryje pasirodė pirmosios jo kriminalinės laidos, kurias tuomet su malonumu parodijavo aktorius Rolandas Kazlas.

„Tada žiauriai juokdavomės. Ir dabar mane parodijuoja ir per dantį traukia, bet tai sveikas procesas, kuris, manau, ir padėjo man tapti kultiniu žurnalistu“, – įsitikinęs K.Krivickas.

Savo kovotojo valią ir ištvermę kiokušin karatė treniruotėse grūdinantis „Viskas bus gerai“ svečias, prisipažįsta: „Turiu problemų su svoriu“. To priežastis – valgymas po intensyvių vakarinių treniruočių. Artimiausias absoliutaus svorio kategorijai kovos menuose priklausančio K.Krivicko tikslas – atsikratyti 8 kilogramų.

Laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ kūrėjas ir vedėjas neslepia, namie jo dukros dažnai mato labai tipišką vaizdelį – tėtį, gulinėjantį ant sofos priešais televizorių su pulteliu rankose. Tačiau, pasak K.Krivicko, būtent taip jis geriausiai pailsi: „Sofa, televizorius, pultelis... Tik alaus bokalo rankose nebūna. Tai yra poilsis, kuris aktyviai gyvenančiam žmogui yra būtinas“.

„Esu asocialus žmogus, nemėgstu bendrauti, į dukrų darželius ir mokyklas neinu, o šiaip dažniau stengiuosi būti nemalonus negu malonus. Pavargstu nuo sporto ir kasdienės rutinos, todėl kelis kartus per metus ateina toks momentas, kai reikia išjungti visas organizmo sistemas“, – atskleidžia K.Krivickas.

Tobula moteris pagal K.Krivicką – kokia ji? Ar tiesa, kad garsus prodiuseris rašo knygą? Ir su kokių įžymybių augintiniais giminiuojasi vienas iš jo šunų?

Įdomiausi atsakymai tiesiai iš pačio K.Krivicko lūpų – pirmadienį, balandžio 28 dieną, 18.50 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Laidos „Viskas bus gerai“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.