Apvalėjantis pilvas R.Ščiogolevaitei šokti netrukdo

TV3 muzikiniame konkurse „Chorų karai” teisėjaujančiai dainininkei Rūtai Ščiogolevaitei apvalėjantis pilvas šėlti scenoje netrukdo. Šeštą mėnesį nėščia atlikėja tai įrodė tiesioginiame šou eteryje.

R.Ščiogolevaitė scenoje judesių nevaržo ir būdama nėščia.<br>D.Umbraso nuotr.
R.Ščiogolevaitė scenoje judesių nevaržo ir būdama nėščia.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-26 09:21, atnaujinta 2018-02-14 11:58

Praėjusį sekmadienį „Chorų karuose” besivaržantys kolektyvai buvo parengę kūrinius tema „Pasaulio šalys”.

Kėdainių miesto choras „Senamiestis”, kuriam vadovauja Arno Švilpausko „Daumantų muzikantai”, surengė neįprastą pasirodymą. Kėdainiškiai Džordanos Butkutės hitą „Nemylėjau tavęs” atliko salsos ritmu. Choristai ne tik dainavo, bet ir šoko po įsivaizduojamos Kubos saule.

Po itin spalvingo pasirodymo R.Ščiogolevaitė pareiškė, kad atlikėjai jos neįtikino. „Lietuviškas temperamentas vis tiek prasimušė”, – replikavo dainininkė.

„Iš kur rasis aistros, kai pas mus tik 20 laipsnių šilumos?” – paklausė Vitalijus Cololo ir ėmė provokuoti Rūtą, kad ji pati padainuotų ką nors linksmesnio. Esą ji visada atlieka tik liūdnas dainas.

R.Ščiogolevaitė netrukus pakilo nuo kėdės ir užtraukė meksikietišką dainą „La bamba”. Ji kraipė klubus ir judėdama į taktą ėmė šokti. Atlikėjos nevaržė nei kelius vos dengianti suknelė, nei pūpsantis pilvas.

Grįžusi prie komisijos stalo R.Ščiogolevaitė sulaukė savo kolegės Kristinos Zmailaitės pagyrų. Esą dainininkė šoko dešimt kartų geriau už Kėdainių choro merginas.

Žurnalas „TV antena" rašo, kad vasaros pabaigoje pasaulį išvysiantis kūdikis Rūtai bus antrasis. Praėjusią vasarą už kauniečio verslininko Rolando Damijonaičio ištekėjusi dainininkė jau augina šešerių metų sūnų Adomą, kurio susilaukė su šokėju Deividu Meškausku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.