„Lietuvos talentų“ ieškotojai dvi savaites keliaus po Lietuvą

„Tradiciškai aktyviausi miestai – Vilnius ir Kaunas. Kaunas išskirtinis tuo, kad čia sutikome didžiausią talentų įvairovę. O sostinėje susirinko daugiausia žmonių“, – po keturias dienas trukusių TV3 projekto „Lietuvos talentai“ pirminių atrankų didžiuosiuose šalies miestuose – Šiauliuose, Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje – pasakojo režisierius Mindaugas Meškauskas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-29 17:04, atnaujinta 2018-02-14 10:57

„Per pirmąsias atrankas pamatėm daug įdomių, nematytų pasirodymų, išgirdome gerų muzikantų. Mane sužavėjo viena smuikininkė, jos pasirodymo atrankose jau dabar laukiu, atėjo įdomių vaikinų duetų, stebino cirkininkų numeriai – kai kurie tiesiog gniaužia kvapą net man, tikrai daug mačiusiam“, – džiaugiasi „Lietuvos talentų“ režisierius.

Kol kas jauniausia šiemet pirminėse atrankose pasirodžiusi dalyvė – šešiametė, bet „Lietuvos talentų“ komanda sulaukė ir senjorų dėmesio.

„Labai kviečiame ateiti visus. Čia – pačios pirmosios atrankos be teisėjų ir vertinimų. Užtenka tiesiog parodyti ką sugebate. Ištisas dvi savaites mūsų projekto autobusiukas keliaus po Lietuvą. Klaipėda, Šiauliai, Kaunas ir Vilnius jau aplankyti. Toliau ieškosime talentingų žmonių mažesniuose šalies miestuose ir miesteliuose. O jei neturite galimybės pasirodyti, užpildykite anketą internete www.tv3.lt/lietuvostalentai “, – kvietė projekto režisierius.

M.Meškauskas pabrėžė, kad „Lietuvos talentų“ atrankose yra ypač laukiami ne tik dainuojantys ir šokantys žmonės, bet ir tie, kurie sugeba pademonstruoti šį tą rečiau sutinkamo.

„Šis projektas – tai puiki proga cirko artistams, roko grupėms, gyvūnų dresuotojams ir kitiems talentams, kurie neturi galimybės parodyti savo sugebėjimų televizijoje. „Lietuvos talentai“ laukia jų visų – nepraleiskite progos“, -- ragino M.Meškauskas.

Balandžio 30 dieną, 11.00 val. TV3 projekto „Lietuvos talentai“ autobusiukas atvyksta į Mažeikius, 15.00 val. į Telšius, o 18.00 val. į Plungę.

Gegužės 3 dieną, šeštadienį, 11.00 val. talentų bus laukiama Tauragėje, o 16.00 val. – Jurbarke.

Gegužės 10 dieną, šeštadienį, 11.00 val. „Lietuvos talentų“ atranka vyks Panevėžyje, o 17.00 val. – Rokiškyje.

Gegužės 11 dieną, sekmadienį, 11.00 val. – Visagine, 17.00 val. – Utenoje.

Gegužės 16 dieną, penktadienį, 11.00 val. – Marijampolėje, 16.00 val. – Alytuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.