Veido kosmetikos sudėtis šokiruoja: tik 30 proc. skirta odai

„Siaubas, pastudijavusi turimos kosmetikos etiketes, supratau, kad tik 30 proc. moteriškos kosmetikos yra skirta odai! Didžiąją dalį produktų sudaro medžiagos, reikalingos tūriui, surišimui, galiojimo laikui prailginti“, – atskleidžia verslininkė, populiarios kosmetikos linijos „You&oil“ įkūrėja Birutė Nastaravičiūtė.

B.Nastaravičiūtė kuria veido kosmetiką.
B.Nastaravičiūtė kuria veido kosmetiką.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 1:44 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:00 AM

Apie tai, kas iš tiesų slypi kosmetikos sudėtyje ir kaip sveikai puoselėti išorinį grožį – jau šį vakarą 18.50 val. laidoje „Viskas bus gerai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

„Mes pasitikime verslu, kuris reklamuoja natūralias medžiagas, tačiau jų visgi negauname. Dažnai perkame iliuziją“, – tikina trijų vaikų mama B. Nastaravičiūtė.

Laidos „Viskas bus gerai“ vedėjos ne tik pačios gaminsis kremus, bet ir juos išbandys. Edita Užaitė kolegės Renatos Mikailionytės rankas išteps alyvuogių aliejumi su citrina: „ištepsime tavo šakų subraižytas rankas ir jos bus gražios“, ir atskleis, kaip pasigaminti natūralaus kūno šveitiklio receptą, kurį pati naudoja.

Taip pat laidoje – įdomus pokalbis su psichiatre-psichoterapeute Daiva Barzdaitiene apie grėsmingą situaciją, kai valgymas pradeda dominuoti gyvenime.

Kuo skiriasi „emocinis valgymas“ nuo bulimijos ar anoreksijos? Kodėl valgome, nors valgyti visai nenorime? Ar valgymas, siekiant nusiraminti – psichologinis sutrikimas?Apie ką psichologams byloja tokios valgymo tendencijos kaip žaliavalgystė? Netikėti, įdomūs ir viską paaiškinantys psichiatrės atsakymai laukia laidoje.

Laidos „Viskas bus gerai“ transliaciją ir visų praėjusių laidų įrašus galite žiūrėti internetiniame „Lietuvos ryto“ televizijos puslapyje https://tv.lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.