M.Stonkus apsiavęs aukštakulniais parodijavo M.Šalčiūtę

Ketvirtadienis BTV televizijoje yra vienas linksmiausių vakarų savaitėje, nes 20.30 val. rodomame humoro šou „Prajuokink mane“ galima išvysti įvairiausio plauko juokintojų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2014, 2:25 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:30 AM

Vieni laidos dalyviai juokingi, kiti – nelabai, tačiau būtent dėl to jie ir kelia juoką, o treti net priverčia komisijos narius stoti į „Prajuokink mane“ sceną.

Garbaus amžiaus barzdotas senjoras Vytautas iš Kleboniškių į „Prajuokink mane“ sceną žengs su blizgančiu akordeonu rankose. Vyras teigs, jog matote dvi nacionalines vertybes – jį ir akordeoną.

„Toks daiktas yra vienintelis pasaulyje, šis akordeonas priklausė Mussolini, jį gavau nelegaliu būdu“, – rimtu veidu tvirtins senolis.

Na, o tik pradėjus savo pasirodymą ir pravirkdžius muzikos instrumentą, Vytautas privers laidos vedėją Algį Ramanauską tiesiogine žodžio prasme slėptis po stalu.

Tačiau M.Stonkus teigs, jog šis pasirodymas jam kur kas labiau patinka nei Vilijos Matačiūnaitės eurovizinė daina „Attention“.

Taip pat matysime Andriaus iš Kauno teatrališką pasirodymą. Pasidabinęs šortais ir švarku vyras užtrauks gerai žinomą dainą ir ims šokti „traukulių“ šokį.

A.Ramanauskas džiaugsis: „Turim Pupų Dėdę, o čia Traukulių dėdė“. Vėliau vyras parodijuos televizijos laidas ir apsiavęs žmonos aukštakulniais persikūnys į laidos „Šuolis“ dalyvę Moniką Šalčiūtę.

Tokia parodija vers M.Stonkų ne tik susiėmus už galvos prunkšti, bet lipti į „Prajuokink mane“ sceną bei mokyti, kaip reikia vaikščioti moteriškais aukštakulniais. M.Stonkus rodys kaip M.Šalčiūtė bėga nuo policijos ir šoka į baseiną.

Laidos pabaigoje žiūrovų lauks Arvydo Vilčinsko muzikinė dovana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.