B.Dambrauskaitę naktimis lanko garsūs vyrai

Dainininkė Birutė Dambrauskaitė scenoje - jau 50 metų. Ir, nors Birutės gerbėjų būrys milžiniškas, apie asmeninį atlikėjos gyvenimą jie žino tik labai labai nedaug. Kokių paslapčių turi scenos primadona?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2014, 12:40 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:32 AM

Prieš keletą metų Birutė pasidarė skrandžio perrišimo operaciją, po kurios numetė net 70 kilogramų. Apie savo kūno pokyčius ji ne kartą pasakojo televizijos laidose ir ypač atviruose interviu, kuriuose moteris išsipasakojo apie patirtą vyro ir tėvo smurtą ir net 19 pasidarytų abortų.

Tačiau filmuojant LNK laidą „KK2 penktadienis“ į dienos šviesą ėmė lįsti dar kitos intriguojančios Birutės gyvenimo detalės. Dainininkai Radžis Aleksandrovičius ir Rytis Cicinas netikėtai prisipažino, kad jie B.Dambrauskaitė lanko naktimis.

Pavyzdžiui, paskambina 2-3 valandą nakties ir važiuoja į svečius. Birutė draugams visada atveria namų duris ir vidury nakties ne sykį jiems yra virusi barščių.

Išgirdęs tai režisierius Vytenis Pauliukaitis nesustebo -- jis ir pats yra ne sykį buvęs naktiniuose pasimatymuose su Birute.

Tačiau Radžio ir B.Dambrauskaitės draugystė Vyteniui pasirodė įtartina: „Radžis ir Birutė bučiavosi scenoje. Pats mačiau. O be to, kodėl jis pas ją pusryčius ir pietus valgo? Pagalvokime apie tai“, - intrigavo V.Pauliukaitis.

Šiltų jausmų Birutei neslėps ir pats Radžis, kuris prisipažins, kad draugauti ir dainuoti su B.Dambrauskaite buvo viena iš didžiausių jo gyvenimo svajonių.

Atviri pokalbiai ir aistringa B.Dambrauskaitės jubiliejaus fiesta su dainomis, dovanomis ir gražiausiais linkėjimais šį vakarą 19.30 val. per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.