R.Rudokas į sceną žengė ištinusiu žandu

Aktorius Ramūnas Rudokas (45 m.) televizijos serialuose ir kine dažniausiai įkūnija neigiamus personažus. Ne vienas žiūrovas, ko gero, mano, kad jis ir gyvenime yra įžūlus mušeika.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2014, 1:34 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:24 AM

Tad kai aktorius apdovanojimų „Sidabrinė gervė 2014” scenoje, kur teikė statulėlę geriausiam metų operatoriui Ramūnui Greičiui, pasirodė su patinusiu skruostu, daug kas nelabai ir nustebo, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Žiūrovai turbūt pamanė, kad tai ženklu „S” pažymėtų filmų „Zero” ir „Zero II” aktoriaus įvaizdis. Beje, už šį vaidmenį R.Rudokas kartu su kolega Kęstučiu Jakštu taip pat yra pelnę Sidabrinę gervę.

„Kai užkulisiuose netyčia ištariau savo favorito pavardę, gavau į žandą, – raudonu voku prisidengęs patinusį skruostą publikai pasiaiškino R.Rudokas. – Bet jei tai bus tas žmogus, už kurį balsavau, mielai atsuksiu ir antrąjį.”

Organizatoriai tvirtino, kad per šiųmetę Sidabrinių gervių teikimo ceremoniją jokių incidentų nepasitaikė, tad aktoriaus versija – tik pokštas.

Užkulisiuose buvo šnabždamasi, kad R.Rudokas į ceremoniją atvyko kęsdamas danties skausmą. Dėl to ir ištino skruostas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.