Sukrečiantis prisipažinimas: „Pagimdžiau vaiką nuo savo tėvo“

31 metų Lauros gyvenimą gaubia paslaptis. Moteris turi pagimdžiusi dukrą nuo savo tikro tėvo, kuris prieš savaitę mirė.

Lauros gyvenimą gaubia juoda paslaptis.
Lauros gyvenimą gaubia juoda paslaptis.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 12, 2014, 3:33 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:13 AM

Šiuo metu Laura skiriasi su vyru Viktoru. Su Viktoru Laura pragyveno Joniškėlyje devynerius metus. Kartu augino 4 vaikus - 2 berniukus ir 2 mergaites, - iš kurių Viktoras pripažįsta tik vieną sūnų, o dar dėl vienos mergaitės abejoja.

Vyriausias ir mažiausias vaikai yra nuo kitų vyrų. Laura gyvenimu su Viktoru nebuvo labai patenkinta, nes į jų bendrą gyvenimą labai kišosi uošvienė Zita, kuri kontroliuodavo kiekvieną žingsnį: atvažiavusi pasisvečiuot aiškindavo Laurai, kad ši nemokanti valgyti gaminti, kontroliuodavo Lauros išėjimą iš namų, sekiodavo, eidavo aplink langus ir tikrindavo, ar viduje nėra svetimų vyrų, prikaišiodavo, kad Laura nemokanti vaikų prižiūrėti, kad Viktoro nemylinti ir blogai su jos sūnumi besielgianti. Jei Laura išeidavo pasisvečiuot pas brolį, Zita iškart prikišdavo, kad moteris eina pas svetimus vyrus.

Laura skyrybų priežastį įvardija taip: pirmiausia, Viktoras buvo neištikimas ir susirado dabartinę draugę, su kuria išlėkė į Klaipėdą prie mamytės arčiau gyventi, o antra – uošvienės kišimasis ir reguliavimas. Ji Laurai skambinėja ir iki šiol, įkalbinėja susitaikyt, kontroliuoja ir toliau Lauros veiksmus. Beje, Viktoras skyrybų dokumentų nepasirašo, Laura mano, kad čia irgi mamos įtaka.

Taigi Laura iš viso turi 5 vaikus, tik apie vyriausiąją dukrą, kuriai dabar apie 14 metų, ji nekalba, nes mergaitę ji pagimdė 16-os metų nuo savo tikro tėvo. Ji buvo tėvo seksualiai išnaudojama nuo keturiolikos metų. Jos dukra yra įvaikinta ir Laura negali turėti su ja jokių sąsajų. Mergaitė nežino, kad jos tėvas yra jos senelis.

Lauros tėvas nebuvo nubaustas, tiksliau, Laura, būdama paauglė, bijodama tėvo grasinimų niekam nesakė, kad tėvas ją seksualiai išnaudoja. Kai pastojo ir nė vienas žmogus klausė, kas tėvas, prašydavo nesikišti. Bet jos uošvienė Zita net yra mačiusi, kad kai tėvas atvažiuoja pas Laurą pasisvečiuot (lauktuvės – bambalis alaus), pasisodina ją ant kelių ir glamonėja.

Beje, Viktoras pasakoja, kad Laura buvo ne tik tėvo, bet ir brolio išnaudojama. Nenuostabu: brolis gyvena su savo tikra pussesere, tad kraujomaiša jų giminėje nesvetima. Beje, Laura neslėpė, kad pagimdžiusi nuo tėvo vaiką, dirbo užsienyje prostitute.

Visa istorija bus papasakota šį pirmadienį BTV laidoje „Yra kaip yra“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.