TV laidoje vyras sužinos, ar dvi dukros yra jo

Šį pirmadienio vakarą BTV laidoje „Yra kaip yra“ toliau narpliojama Lauros istorija, kuri pagimdė kūdikį nuo savo tikro tėvo.

TV laidoje vyras sužinos, ar dvi dukros yra jo.
TV laidoje vyras sužinos, ar dvi dukros yra jo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 19, 2014, 12:59 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 6:53 PM

Praėjusioje laidoje žiūrovai girdėjo tragišką Lauros gyvenimo istoriją: paauglystėje patirta tėvo prievarta, nuo tėvo gimęs kūdikis, nelaiminga santuoka, skurdas.

Laidoje dalyvavo Lauros vyras ir vaikų tėvas Viktoras. Vyras teigė, jog abejoja, ar vaikai, kuriuos Laura gimdė gyvendama santuokoje yra tikrai jo.

„Juk ne kartą buvau užtikęs ją su kitu. Iš kur man žinoti, kad tie vaikai tikrai mano?“ – laidoje virkavo Lauros sutuoktinis. Tačiau pati Laura sutiko atlikti tėvystės nustatymo testą, kuris parodys, kaip yra iš tiesų.

Šįvakar laidoje „Yra kaip yra“ medicininių tyrimų bendrovės atstovas praneš Viktorui DNR testų rezultatus. Taip Viktoras sužinos, ar santuokoje gimę vaikai yra tikrai jo.

Ir tai dar ne viskas. Studijoje netikėtai pasirodys ir Lauros sesuo su vyru, kuris turi daug ką pasakyti Lauros sutuoktiniui. Trūks labai nedaug, kas studijoje neįvyktų muštynės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.