D.Bilevičiūtė tikina praradusi viską, ką turėjo

Dainininkė ir vokalo mokytoja Daina Bilevičiūtė įsitikinusi, kad daugiau su jokiais bankais ir verslais neturės reikalų. Dainos patirtis finansų džiunglėse – karti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 26, 2014, 1:40 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 12:39 PM

Pasiryžusią pradėti verslą kaimo turizmo sodyboje moterį apgavo rangovas. Po ilgų bylinėjimosi metų Daina prarado viską, ką turėjo, taip pat ir savo namus. Moteris tikina patyrusi pareigūnų pasityčiojimą ir dar buvo nuteista už dokumentų klastojimą. „Žmonės, neprasidėkit su bankais, jei norite gyventi, nes jus suės kaip mane“, – sakė dainininkė.

Jai pritaria inžinierius Aleksandras ir verslininkas Antanas. Jie savo svajones apie geresnį gyvenimą prarado tuomet, kai įsigijo vieno banko siūlomų obligacijų. Deja, iš norų praturtėti šiandien vyrams liko tik ne vieno tūkstančio minusai sąskaitose, įkeisti bankui būstai bei nesibaigiantys teisminiai ginčai su banku.

Savo bendravimo su bankais ir didžiulių investicijų valdymo patirtimi dalijosi garsūs verslininkai Kazys Paulikas ir Arvydas Avulis.

Kaip teisingai skirstyti savo išlaidas ir ką daryti, jei neužtenka lėšų sumokėti paskolos įmokoms? Ar tikrai viskas brangs, įvedus eurą? Kaip artėjant eurui protingai valdyti investicijas, kurios siekia šešių nulių sumas ir kaip sužinoti, kada bei kiek galima rizikuoti savo pinigais? Kur geriau investuoti: į auksą, vertybinius popierius, o gal – į meną? Apie tai bus kalbama šį pirmadienio vakarą BTV laidoje „Yra kaip yra“.

Jos dalyviai ir žiūrovai turės galimybę pamatyti, kaip atrodo tankiausias pasaulyje rankų darbo kilimas, įtrauktas į Guineso rekordų knygą. Tik po ilgų įkalbinėjimų kilimo savininkas, antikvarinių vertybių kolekcionierius ir poetas Edmondas Kelmickas sutiko laidos vedėjai pasakyti šio kilimo vertę.

Išgirdusi kilimo kainą, garsi renginių vedėja Laima Tamulytė tarstelėjo, kad, turėdama tokį kilimą, galbūt ji nebūtų kreipusis į banką paskolos būstui. „Jei ne banko paskola – šiandien su vyru neturėtume tokių namų, apie kokius svajojau. Kiek jaunų šeimų šiandien gali įsigyti nuosavą būstą neprašydami banko paskolos? Pripažinkime, tikrai nedaug“, – atviravo garsi renginių vedėja L.Tamulytė.

Viešumoje dar žinoma kaip Mama Rock‘n‘Roll, moteris pasakojo, kad nors krizės metais dėl sumažėjusių pajamų teko ne kartą sukti galvą, Iš kokio aukso puodo iškasti pinigų paskolos įmokoms?“, - Laima su vyru niekada nesigailėjo, kad ėmė paskolą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.