J. Nainys ir R. Mackevičius pristato naują LNK šou (papildyta)

Šiandien LNK rengiasi pristatyti LNK rudens projektą „Norim dar! – su Radistais“. Ketinama filmuoti ir pirmuosius šio pramoginio šou epizodus. Filmavimas šiandien užtruks net 7 valandas ir 342 kilometrus: prasidėjęs Vilniaus Rotušės aikštėje, baigsis Baltijos jūroje.

„Radistų“ autobusas.
„Radistų“ autobusas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-07-17 11:55, atnaujinta 2018-02-11 22:15

LNK televizijos žvaigždžių išlydėti naujausio projekto vedėjai „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius 12.00 val. drauge su laimingaisiais pirmaisiais projekto prizininkais pajudėjo link Kauno iš Vilniaus Rotušės aikštės brangiausiu Baltijos šalyse „Ecolines“ autobusu, kuriame radistai įrengs DJ pultą.

Kaune prie pilies projekto autobusas sustojo paimti kitų laimingųjų, kurie iš gausybės anketas pildžiusių ir socialiniuose tinkluose žaidimuose dalyvavusių, laimėjo šią neįtikėtiną kelionę drauge su „Norim dar! – su Radistais“.

Apie 16 valandą LNK autobusas atvyks į Klaipėdą prie žvejo skulptūros, o apie 16.40 val. Basanavičiaus gatvėje Palangoje naujame lauko bare „Faces & Names“ prasidės vakarėlis su pirmuoju išbandymu projekto vedėjams J. Nainiui ir R. Mackevičiui. Ir tai dar ne pabaiga!

Kulminacinis momentas vyks Palangoje, aikštėje šalia Jūratės ir Kastyčio fontano. 

„Norim dar! – su Radistais“ kuriamas pagal Didžiojoje Britanijoje liaupsinamą TV projektą „Saturday Night Takeaway“ ir jo formatą, kuriam ne kartą plojo „BAFTA“, „British Comedy Awards“, „UK National Television Awards“ ir kitų svarbiausių TV apdovanojimų ceremonijų publika.

Važiuodami į pajūrį „radistais“ pavėžėjo pakeleivius.  

„O dieve!“, - negalėjo patikėti  vilnietės Agnė ir Aušra, kai joms stabdant automobilius kelyje Kaunas – Klaipėda sustojo geltonasis „Norim dar su radistais“ autobusas, išlipo orkestras ir būsimieji LNK šou vedėjai  Jonas ir Rolandas.

Kitas keliautojas autostopu – kaunietis Tomas,  pamatęs stojantį „Ecolines“ prabangųjį VIP klasės autobusą, ėmė trauktis atatupstas.

„Pamaniau, kad vairuotojai turi papildomų vietų ir nusprendė pasiūlyti važiuoti už mažesnę kainą. Iš karto nusprendžiau, kad tikrai nevažiosiu autobusu. Bet kai išlipo orkestras ir Jonas su Rolandu, nešini šampanu... Na, ką... nusprendžiau, kad nelipsiu Klaipėdoje, keisiu planus ir su radistais važiuosiu į Palangą.

Sako, radistai kad jie ten kabės ant medžių“, - jau įlipęs į „Norim dar su radistais“ pristatymo autobusą pasakojo Tomas.

Šou „Norim dar su radistais" žada būti pilnas išbandymų.

Tačiau pirmąjį išbandymą visai netikėtai šou prodiuseriai iškrėtė patiems šou vedėjams radistams – Jonui ir Rolandui.

Naujos laidos pristatymo vakarėlio Palangoje „Faces & Names“ metu šou prodiuseris Gediminas Jaunius, pristatęs premjerinį 12 kilogramų tortą, pasiūlė Jonui su Rolandu pasivaržyti, kuris iš jų sudoros daugiau.

Įsijungus kameroms, išbandymas buvo filmuojamas ir bus parodytas pirmosiose „Norim dar su radistais“ laidose.

Vakarėlio Palangoje metu radistai prisipažino, kad TV laidos laukė septynerius metus.

„Pagaliau televizija nusprendė investuoti į didelį šou“, - juokėsi Rolandas.

„Ir daug investuoti į vedėjus“, - pridūrė Jonas.

Tačiau šiandien dar ne viskas. Vakare Palangos skvere šalia Jūratės ir Kastyčio paminklo laukia ekstremalus radistų triukas – kybojimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.