Kandidačių į „Mis Lietuva“ karūną atranka – tiesiogiai internete

Jau šiandien sostinės senamiestyje įvyks ilgai laukta „Lietuvos ryto“ televizijos organizuojama „Mis Lietuva 2014“ atranka, po kurios paaiškės kasmetinio grožio konkurso finalininkės. Gražuolių lietuvaičių atranką nuo 12 val. tiesiogiai galima bus stebėti portale lrytas.lt

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2014, 12:13 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 10:15 PM

„Mis Lietuva 2014“ anketą užpildė daugiau nei du šimtai gražuolių iš visos Lietuvos, tačiau į didžiąją atranką buvo pakviestos tik komisijos narių dėmesio verčiausios merginos. Norint žengti į finalą ir kovoti dėl „Mis Lietuva 2014“ titulo, joms teks įveikti ne vieną užduotį, tarp kurių, pasak komisijos pirmininko Beno Gudelio, bus ir labai netikėtų.

Pretendentės į „Mis Lietuva 2014“ karūną ant scenos, įrengtos „Pabo Latino“ kiemelyje, turės ne tik pristatyti save, pademonstruoti eiseną bei elegancijos pojūtį, bet ir atskleisti visus savo figūros privalumus bei sužavėti komisiją vilkint tik bikiniais.

Grožio ekspertui B. Gudeliui talkinsiančios pasaulyje pripažintos gražuolės užtikrina, kad merginoms neužteks tik gražiai pavaikščioti su maudymosi kostiumėliais, apsinuoginusioms pretendentėms teks akis į akį stoti prieš komisiją ir atsakyti į užduodamus itin provokuojančius klausimus.

Išrinkti finalininkes komisijos vadovui B. Gudeliui šiemet padės modelis Eglė Grėbliauskaitė- Tursienė, buvusi manekenė-„Pix“ fotostudijos įkūrėja Eglė Žiūkaitė, tarptautinis modelis- kosmetikos linijos „It's Secret by Kristina Tuckute“ įkūrėja Kristina Tučkutė bei vienu seksualiausių modelių pasaulyje pripažinta Simona Starkutė.

„Mis Lietuva 2014“ atrankos transliacija – šiandien nuo 12 val., tiesiogiai portale lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.