„Lietuvos ryto“ TV eteryje – šokiruojantis vestuvių šou

Kas gali būti beprotiškiau už vestuvių puotą, kurią suplanavo jaunosios motina? Nebent vestuvės, vykstančios pagal jaunojo motinos scenarijų. Ir vienu, ir kitu atveju šokiruojamų nesusipratimų virtinė garantuota.

„Lietuvos ryto“ TV pristato realybės šou „Vestuvių kovos“, kuris žiūrovus įtrauks į pašėlusį pasirengimo iškilmėms sūkurį.
„Lietuvos ryto“ TV pristato realybės šou „Vestuvių kovos“, kuris žiūrovus įtrauks į pašėlusį pasirengimo iškilmėms sūkurį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 28, 2014, 4:59 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 4:37 PM

„Lietuvos ryto“ TV pristato realybės šouVestuvių kovos“, kuris žiūrovus įtrauks į pašėlusį pasirengimo iškilmėms sūkurį, rašoma žurnale „TV antena".

Jaunojo ir jaunosios motinos ryžtasi bet kokiomis priemonėmis iškelti nepamirštamas vestuves. Jos pateikia savo tobulų vestuvių planą. O jaunavedžiai, nežinodami, kurios mamos tai variantas, renkasi labiau patinkantį.

Visa valdžia atsiduria nugalėjusios motinos rankose – ji organizuoja vestuvių puotą. O pralaimėtoja turi jai besąlygiškai paklusti.

Žiūrovų laukia nesuvaidintos aistros, iki ašarų juokingos situacijos, ginčai, muštynės ir keisčiausios vestuvių ceremonijos.

Motinų fantazija – neribota. Jos gali ne tik užsakyti sprogstantį tortą, bet ir į ceremoniją atgabenti kovinį tanką.

Vienos moterys vestuvių puotą rengia viduramžių pilyje, kitos – aborigenų gyvenvietę primenančioje saloje.

„Lietuvos ryto“ TV žiūrovai jau nuo sekmadienio gali stebėti Ukrainoje kurtą šou, kurį veda garsi šios šalies vestuvių planuotoja Olga Strelcova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.