Paaiškėjo tiesa apie M. Starkaus ir V. Radzevičiaus „skyrybas“

Penktadienio rytą Lietuvos pramogų pasaulį nustebino žinia apie tai, kad Vytaras Radzevičius ir Martynas Starkus nutraukė bendradarbiavimą. Kartu ne vieną kelionių dokumentikos serialą sukūrusių vyrų keliai esą išsiskyrė. Apie tai socialiniuose tinkluose paskelbė V.Radzevičius, o M.Starkus atsakė žinute, kurioje dėjosi dėl to nustebęs.

M.Starkus (kairėje) ir V.Radzevičius penktadienį savo gerbėjams užminė mįslių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
M.Starkus (kairėje) ir V.Radzevičius penktadienį savo gerbėjams užminė mįslių.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Aug 29, 2014, 1:44 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 7:57 AM

„Net ir ilgiausios kelionės kažkada baigiasi. Per dešimt metų kartu su Martynu nuvažiavom beveik 100 000 kilometrų – ketvirtadalį kelio iki Mėnulio. Geros buvo kelionės, bet nusprendžiau, kad atėjo laikas sustoti. Taškas. Nes be pabaigos nebus naujos pradžios“, - paskelbė V.Radzevičius.

„Oho! Dar vasarą planavom, kur su Vytaru važiuosim kitais metais – ir va… Atėjo ruduo. Tiesa pasakius, netikėta. Kai tik iš feisbuko sužinai, kad tavo geriausias draugas nusprendė padėti tašką ir metė tave su visom tavo kelionėmis, naujais tikslais, tai... Jausmas toks, kaip čia pasakius. Atrodo, Vytaras baigė karjerą ne tik futbole. O Starkaus ir Radzevičiaus kelionių be Radzevičiaus kažkaip neįsivaizduoju... Gaila, neblogas buvo projektas. Bet gal iš tiesų reikia naujos pradžios...“ - atsakė M.Starkus.

Internete iškart prasidėjo diskusijos apie tai, kodėl taip negražiai išsiskyrė šie du eterio vilkai, džiuginę kelionių serialais iš Afrikos, Australijos, Indijos, Pietų Amerikos ir kitų kraštų.

Tačiau, panašu, teisūs tie, kurie suvokė, kad šis Vytaro ir Martyno „apsišaudymas“ internete tėra jiems abiems šypseną keliantis reklamos žaidimas.

Lrytas.lt žiniomis, net ir šiuo metu M.Starkus ir V.Radzevičius kartu dirba išvykę į užsienį – Indiją.

Čia filmuojamas projektas, apie kurį informacija kol kas laikoma po devyniais užraktais. Tačiau kalbama, kad keliautojai filmuojasi vaidybiniame filme, kuriame atliks savo pačių vaidmenis. Ši juosta žiūrovus turėtų pasiekti dar šiais metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.