Inga Jankauskaitė susižavėjo dainuojančiu boksininku

Sekmadienį, rugsėjo 14-ąją, 19.00 val. LNK eteryje startuos muzikinis projektas „Lietuvos balsas“, kurio vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius, mokytojai – Katažina Zvonkuvienė, Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis, Inga ir Arūnas Valinskai, specialieji reporteriai – Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis.

Dainuojančiam boksininkui neatsispyrė ir I.Jankauskaitė, kuri veda muzikinį projektą su R.Vilkončiumi.
Dainuojančiam boksininkui neatsispyrė ir I.Jankauskaitė, kuri veda muzikinį projektą su R.Vilkončiumi.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 8, 2014, 3:02 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:20 PM

Šis sezonas jau iš anksto žadėjo, kad čia kunkuliuos visos emocijos, ir tai pildosi su kaupu. Ant scenos stojus lietuviškajam Rokiui Balboa – dainuojančiam boksininkui, neatsispyrė ne tik „Lietuvos balso“ mokytojos Katažina Zvonkuvienė ir Inga Valinskienė, bet ir projekto vedėja Inga Jankauskaitė.

„Sveikas, tigre! Tai muzika irgi panaši į sportą: reikia ir azarto, ir treniruočių, ir ištvermės, ir pergalės skonis tas pats?" – kalbino Inga dalyvį ir pokalbį baigė tvirtai spausdama jo ranką.

Kokiam „Lietuvos balso“ dalyviui pasisekė susilaukti tokio komplimento I.Jankauskaitės, kokios emocijos dar kunkuliuos projekte, pamatysite jau sekmadienį per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.