„Lietuvos balse“ - aštrus Valinskų poros apsižodžiavimas

Jau šį sekmadienį 19 val. LNK eteryje startuos muzikinis projektas „Lietuvos balsas“, kurio vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius, mokytojai – Katažina Zvonkuvienė, Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis, Inga ir Arūnas Valinskai, specialieji reporteriai – Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis.

I. ir A.Valinskai ne juokais susikibo "Lietuvos balso" filmavime.
I. ir A.Valinskai ne juokais susikibo "Lietuvos balso" filmavime.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-10 15:47, atnaujinta 2018-02-09 16:46

Šis sezonas, dar jam tik gimstant, jau žadėjo – čia kunkuliuos visos emocijos. Ir tai pildosi su kaupu. Projekto mokytoja K.Zvonkuvienė jau pirmoje laidoje buvo išvadinta „papūga“, ant scenos stojus lietuviškajam Rokiui Balboa – dainuojančiam boksininkui, neatsispyrė ir projekto vedėja Inga Jankauskaitė, o šį kartą kaip reikiant „susikibs“ I. ir A.Valinskai.

„Šį kartą moteriškas pavydas neleido man paspausti, – ne juokais susinervinęs prieš labai simpatišką ir nuostabaus balso dalyvę atsiprašinės Arūnas. – Nežinau, neleido, aš jau buvau bespaudžiąs, bet likau pats prispaustas...“.

„Nežinau, kodėl tu visą laiką tą mano pavydą kiši, – gana aštriai pradėtą vyro monologą nutraukė I.Valinskienė. – Pats lengviausias būdas pasiteisinti – boba pavydėjo. Iš tiesų, abejonių buvo, abejonių buvo mums abiems...“

Kuo baigėsi Valinskų diskusija ir ar pasisekė dalyvei patekti į tolimesnį „Lietuvos balso“ etapą, pamatysite jau šį sekmadienį.

„Lietuvos balsas“ šiemet pats stipriausias - ypač moderni, atnaujinta scena, galinga garso ir šviesų technika, net 13 visa fiksuosiančių kamerų ir daugiau nei 20 lokacijų – nuo pagrindinės filmavimo aikštelės iki poilsio kambarių ir kiemelio mokytojams – visa sostinės Teatro arena tapo „Lietuvos balso“ arena. Prie šio projekto šiemet dirba daugiau nei 300 pramogų ir televizijos verslo profesionalų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.