„Lietuvos balso“ aklosiose perklausose – nematomi dalyviai

Šį sekmadienį į LNK eterį aklosiomis perklausomis sugrįžta galingasis muzikinis projektas „Lietuvos balsas“. Projektas išlaikė pagrindinį branduolį – vedėjai Inga Jankauskaitė ir Rolandas Vilkončius, mokytojai – Katažina Zvonkuvienė, Donatas Montvydas, Merūnas Vitulskis, Inga ir Arūnas Valinskai, specialieji reporteriai – Santa Audickaitė ir Šarūnas Kirdeikis – ir šiemet pradeda sezoną šūkiu „Visos emocijos!“.

„Lietuvos balso“ vedėjai ir šiemet bus R.Vilkončius ir I.Jankauskaitė.
„Lietuvos balso“ vedėjai ir šiemet bus R.Vilkončius ir I.Jankauskaitė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-12 16:27, atnaujinta 2018-02-09 16:14

„Pagaliau išmušė trečiojo „Lietuvos balso“ valanda! Mes su Inga galime pažadėti, kad šiame „Lietuvos balse“ jūs patirsite visas emocijas, nes čia, šioje scenoje, dainuosiantys jums dovanos ne tik savo balsą, bet ir širdį. O jūs nepagailėkite nei ašarų, nei juoko“, – įsijungti „Lietuvos balsą“ sekmadienį 19 val. ragina projekto vedėjas Rolandas Vilkončius.

„Projekto mokytojams bus sudėtinga nepaspausti raudono mygtuko kaskart pasirodžius dalyviui, norėsis pasilikti visus, tačiau „Lietuvos balsas“ yra konkursas, tad sėkmė šypsosis ne visiems. Atėjo metas klausyti, jausti ir tikėti, kad mokytojo kėdė atsisuks. Tegul „Lietuvos balsas“ prasideda!” – skelbia R.Vilkončiaus kolegė projekto vedėja I.Jankauskaitė.

Šiemet dalyvauti „Lietuvos balse“ panoro 500 dalyvių, iš kurių 100 buvo pakviesta į akląsias perklausas. 48 laimingiesiems komisija ištars geidžiamą „Taip!”

Trečiajame projekto sezone laukia intriguojantis formato pakeitimas. Dalis dalyvių dainuos už širmos: publika galės įvertinti, kaip jaučiasi mokytojas, nematydamas dainuojančio kandidato. Dalyvis nepasirodys net ir po to, kai mokytojas jį pasirinks. Širma nukris pokalbiui pasibaigus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.