Nijolė Pareigytė-Rukaitienė pristato veiklias moteris

Ne paslaptis, kad veikli ir karjeros siekianti moteris dar visai neseniai buvo retenybė. Tačiau šiandien turime nemažai pavyzdžių, kai žavingos damos sugeba ne tik sėkmingai išvystyti verslą, bet ir užauginti vaikus, prižiūrėti šeimos gerovę, planuoti įspūdingą laisvalaikį ir netgi užsiimti netradiciniu sportu.

Drąsios ir veiklios moterys sutiko pasidalinti savo verslo sėkmės istorijomis ir jau šio šeštadienio laidoje „Mes pačios“, kurią veda N.Pareigytė-Rukaitienė.
Drąsios ir veiklios moterys sutiko pasidalinti savo verslo sėkmės istorijomis ir jau šio šeštadienio laidoje „Mes pačios“, kurią veda N.Pareigytė-Rukaitienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 12, 2014, 3:45 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:15 PM

„Visada tikėjau savo verslo idėja ir viską dariau iš širdies“, – prisipažįsta „Happeak“ ženklo įkūrėja Vaida Ribinskaitė.

Seniai jaučiau, kad mano vieta restoranų versle. Svajojau būti aktyvi, užimta ir nepriklausoma moteris, kuri sugeba suderinti verslą ir šeimą“, – atvirauja „Kukumuku“ restorano savininkė Laura Normantienė. Tuo tarpu Kristina Ivanova gana drąsiai teigia, kad vystyti pasirinktą verslą padeda būtent žinomumas.

Visos šios jaunos, drąsios ir veiklios moterys sutiko pasidalinti savo verslo sėkmės istorijomis ir jau šio šeštadienio laidoje „Mes pačios“ 9.30 val. per LNK žada papasakoti, nuo ko viskas prasidėjo.

Kartu su moterų veiklumą skatinančios konferencijos „Veikli“ atstovėmis bei profesionaliais teisininkais laidos vedėja Nijolė Pareigytė-Rukaitienė bandys išsiaiškinti, kas ir kodėl vadinamąją silpnąją lytį priverčia išsigąsti ir atsitraukti veikloje. Kokie faktoriai ir aplinkybės atbaido nuo puikių idėjų įgyvendinimo ir ką daryti, kad verslo startas būtų sėkmingas?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.