Interneto sensacijų kovose - ir provokacijos, ir pokštai

Viešai išsinuoginusi Agness Landau (moterimi apsisprendęs tapti Raulis Mammadli), Kauno centre ant merginos sėdmenų piešiantis Domantas Belevičius, sostinės gatvėse aplinkinius šokiruojantis Martynas Slavinskas, daugelio pažįstamas auksinio jaunimo atstovas Igor Shishkin ir kiti tarp jaunimo populiariausi internautai pradeda įtemptą kovą dėl žiūrovų balsų naujame lrytas.lt projekte „Blogometras“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 16, 2014, 3:23 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 7:11 PM

Tai pirmas toks vaizdo tinklaraštininkų konkursas Lietuvoje, kuriame net dešimt savo srities populiariausiųjų varžysis dėl geriausio vaizdo tinklaraštininko vardo. Šis projektas lrytas.lt portale prasideda jau šią savaitę. Projekto „Blogometras“ dalyviai pasiruošę žiūrovus nustebinti, pralinksminti ir praplėsti savo gerbėjų ratą.

„Šiuolaikinė visuomenė, ypač jaunimas, nebeįsivaizduoja gyvenimo be išmaniųjų telefonų, socialinių tinklalapių, bendravimo internetinėje erdvėje. Pastebime, kad daugelis jų mėgsta nuolat telefonu fotografuoti arba filmuoti ne tik realius, bet ir savo sukurtus, surežisuotus vaizdelius. Iš socialinių tinklalapių atrinkome 10 populiariausių vaizdo tinklaraštininkų ir pasiūlėme jiems save realizuoti platesnėje erdvėje, būti įvertintiems, padidinti sekėjų būrį ir susirungti dėl geriausio bei populiariausio tinklaraštininko vardo. Jiems tereikia pagal duotą temą nufilmuoti vaizdo dienoraštį, sumontuoti ir atsiųsti jį portalui lrytas.lt”, – sako projekto „Blogometras” prodiuserė Edita Katauskienė.

Pirmajame savo vaizdo įraše viešojoje vietoje drabužius nusimetusi Agness Landau, visiems geriau pažįstama kaip Raulis Mammadli, privers susimąstyti, ar transeksuale save vadinanti Agness jau pasidarė lyties keitimo operaciją. „Aš tikiu, kad laimėsiu šį projektą. Mano gyvenimo kelias nebuvo lengvas, aš pripratusi įveikti sunkumus. Ne išimtis bus ir šis projektas. Žiūrint mano vaizdo įrašą abejingų neliks“, – šypsosi A.Landau.

Internetinių vaizdelių mėgėjams puikiai pažįstami broliai, save pristatantys „Stimo media“, prajuokins ne tik savo sekėjus. „Mes nesame naujokai kuriant vaizdo įrašus, žinome, ko nori žiūrovas, tikimės, kad sulauksime didelio palaikymo. Broliams visuomet sekasi. Kaip broliai Lavrinovičiai puikiai pasirodo krepšinio aikštelėje, taip mes gerai pasirodysime ekranuose“, – žada projekto „Blogometras“ dalyviai.

Kitas vaizdo tinklaraštininkas – Igor Shishkin, puikiai visiems pažįstamas kaip auksinio jaunimo atstovas. Prabangūs automobiliai, privatūs sraigtasparniai ar nuosavos jachtos – tai Igor Shishkin kasdienybė. „Parodysiu visai Lietuvai, kaip galima gyventi, koks iš tikrųjų turtuolių gyvenimas, to nerodo net filmuose. Tikiuosi laimėti projektą, o kitiems galiu pasakyti – tik be pavydo scenų“, – sako Igor Shishkin. Tiesa, iki šiol šis tinklaraštininkas savo veido taip niekada ir neparodė.

Viso projekto metu dėl geriausio vardo varžysis dešimt dalyvių: Agness Landau, Igor Shishkin, Domantas Belevičius, Sigitas Mikūta, Ieva Maslauskaitė, Edgaras Mažeika, Martynas Slavinskas, Omantas Jokubauskas, broliai Miroslavas ir Artūras Traškos („Stimo media“) bei Denis Balinskis.

Visi dalyviai vaizdo tinklaraščius kurs jiems duotomis temomis, pvz., „Bikini on the street”, „Kova be taisyklių”, „Stiliaus katastrofa”, „Maži, švelnūs ir pūkuoti”, „Nuogas ir nematomas”, „Vienai dienai aš kitoks” ir kt. Kas iš jų geriausias, nuspręsite jūs, vertindami kiekvieną savo favorito vaizdo kūrinį. Daugiausia balsų surinkę projekto dalyviai bus paskelbti 2014 metų geriausiais tinklaraštininkais ir apdovanoti specialiais prizais. Iš arčiau susipažinti su projekto „Blogometras“ dalyviais galite čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.