Žiūrovus suerzino piešinys ant užpakalio ir rusiška muzika

„Ideja galbūt ir nebloga, tačiau jos įgyvendinimas - tiesiog tragiškas! Ar tikrai taip myli savo miestą, kad pieši jį ant sėdimosios vietos? Kokia nepagarba! Kauniečiai, matosi, kaip mylit ir branginat savo gimtąjį kraštą,“ – tokią nuomonę išvydęs pirmuosius lrytas.lt projekto „Blogometras" dalyvių video išreiškė vienas internautų.

Savo kurtais siužetais „Blogometro" dalyviai įsiutino komentatorius.<br>Stopkadras
Savo kurtais siužetais „Blogometro" dalyviai įsiutino komentatorius.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 19:40, atnaujinta 2018-01-30 12:17

Naujasis lrytas.lt projektas „Blogometras“, kuriame dešimt vaizdo tinklaraštininkų, kitaip žinomų kaip blogeriai, varžosi dėl geriausiojo vardo, sulaukė didžiulio žiūrovų susidomėjimo. Internautai iš karto atrado savo favoritus ir tuos, kurių kūrybą mielai kritikuoja. Bene daugiausiai kritikos sulaukė Domantas Belevičius, viešai Kauno mieste išmarginęs nepažįstamosios sėdmenis.

„Video apie nieką. Ne nuo užpakalių pradėkit. Mano patarimas - pažiūrėkit Q.Tarantino filmų (liet. Kventinas Tarantinas),“ – rašo vienas komentatorių.

Ne ką mažesnio žiūrovų dėmesio sulaukė ir vienas paslaptingiausių projekto „Blogometras“ dalyvių Igor Shishkin. „Tema buvo „Bikini on the street“ (liet. „bikini gatvėje“), o ne gerumo akcija – pašerkime balandžius. Mano manymu, pasistaipstymas prieš kamerą ir lindimas į viešumą šlykščiais rusiškais žargonais iki pergalės tikrai raudono kilimo nenuties. P.S. Igor Shishkin, tik be pavydo scenų", – savo nuomone komentarų skiltyje dalinasi internautas.

Tai pirmas toks vaizdo tinklaraštininkų konkursas Lietuvoje, kuriame varžomasi dėl geriausio vaizdo tinklaraštininko vardo. Dalyviai pasiruošę žiūrovus nustebinti, pralinksminti ir praplėsti savo gerbėjų ratą.

Dėl geriausiojo titulo ir prizų rungiasi šie dalyviai: Agness Landau, Igor Shishkin, Domantas Belevičius, Sigitas Mikūta, Ieva Maslauskaitė, Edgaras Mažeika, Martynas Slavinskas, Omantas Jokubauskas, broliai Miroslavas ir Artūras Traškos („Stimo media“) bei Denis Balinskis.

Visi dalyviai vaizdo tinklaraščius kuria jiems duotomis temomis, pvz., „Bikini on the street”, „Kova be taisyklių”, „Stiliaus katastrofa”, „Maži, švelnūs ir pūkuoti”, „Nuogas ir nematomas”, „Vienai dienai aš kitoks” ir kt.

Kas iš jų geriausias, nuspręsite jūs, vertindami kiekvieną savo favorito vaizdo kūrinį. Daugiausia balsų surinkę projekto dalyviai bus paskelbti 2014 metų geriausiais tinklaraštininkais ir apdovanoti specialiais prizais.

Susipažinti su projekto „Blogometras“ dalyviais ir balsuoti už jų vaizdelius galite čia:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.