75-erių V. Antonovas tikisi pagerinti vaisingumo rekordą

Nors buvęs mafijos tėvas Vidas Antonovas tituluojamas vyriausiuoju tėvu Lietuvoje, iki šiol jo rekordas buvo bevertis. 75-erių V.Antonovas buvo vadinamas apsišaukėliu, nes Lietuvos rekordų knygoje jo nebuvo. Kodėl?

Į „KK2 penktadienį“ Rima ir Vidas Antonovai atvyko su itin džiugiomis naujienomis. Jie visai Lietuvai norėjo paskelbti, kad Rima vėl nėščia.
Į „KK2 penktadienį“ Rima ir Vidas Antonovai atvyko su itin džiugiomis naujienomis. Jie visai Lietuvai norėjo paskelbti, kad Rima vėl nėščia.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 10:51 AM

Gal V.Antonovas bijojo patvirtinti savo tėvystę? O gal to dėl kokių nors priežasčių vengė 40 metų jaunesnė jo žmona Rima?

Laida „KK2 penktadienis“ nusprendė kartą ir visiems laikams atskleisti tiesą. Į „KK2 penktadienį“ Rima ir Vidas Antonovai atvyko su itin džiugiomis naujienomis. Jie visai Lietuvai norėjo paskelbti, kad Rima vėl nėščia.

O tai reiškia, kad V.Antonovas ištesėjo savo pažadą – pavasarį jis visai Lietuvai paskelbė, kad planuoja tapti vyriausiuoju tėčiu Europoje. Tačiau V.Antonovas pripažino ir tai, kad jo tėvystės rekordas dar neregistruotas net Lietuvoje.

Iš pašalpų gyvenantys 6 vaikų tėvai guodėsi, kad tėvystės rekordui būtinai reikalingas 700 litų kainuojantis DNR testas, o tokių pinigų jie neturi. Tačiau ar V. Ir R. Antonovai sakė tiesą?

„KK2 penktadienio“ vedėjai pasiūlė čia pat, studijoje, atlikti DNR testą. Prie sienos priremti Antonovai neturėjo kur dėtis, taigi į Angliją iškeliavo jų DNR mėginiai.   

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.