Prabangus K.Brazauskienės gyvenimas pakibo ant plauko?

TV3 infošou „Viral'as“ sulaukė netikėtų naujienų: pasirodo, poniai Kristinai Brazauskienei išaušo nelengvos dienos. Prezidento rentos neseniai netekusiai Algirdo Brazausko našlei iškilo dar viena grėsmė – ant plauko pakibo gyvenimas prabangioje rezidencijoje Turniškėse.

„Jie išvis laimingiausi būtų, jeigu dar ir prie konteinerio mane pasodintų“, – sakė K.Brazauskienė.
„Jie išvis laimingiausi būtų, jeigu dar ir prie konteinerio mane pasodintų“, – sakė K.Brazauskienė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 19, 2014, 1:15 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 10:25 AM

Dvylika metų Turniškėse gyvenanti moteris sako susikūrusi namuose komfortišką ir jaukią aplinką. Ponia Kristina svarsto: galbūt dėl to taip įnirtingai ją iš Turniškių nori išprašyti?

„Aš kliuvau jau tada, kai ištekėjau už Algirdo. Visą laiką puolė Algirdą, o paskui ir mane. Net mano verslą bandė žlugdyti, tačiau gyvenu, gyvenimas juk turi tęstis“, – pasakoja buvusio prezidento našlė.

Lietuvos Respublikos Konstitucinio Teismo atstovai yra sakę, kad Konstitucija tokių privilegijų, kokias turi K.Brazauskienė, šalies vadovų sutuoktiniams nenumato.

Tiesa, verslininkė piktinasi ne dėl to: „Na, ginant valstybės interesus juk reiktų pažiūrėti aplinkui: darbo vietos kuriamos lėtai, o išlaikytinių vis daugėja. Tai jeigu kerta Brazauskienei, turėtų kirsti ir visiems kitiems. Jie išvis laimingiausi būtų, jeigu dar ir prie konteinerio mane pasodintų.“

Visa istorija apie K.Brazauskienę kamuojančias negandas – infošou „VIRALas“ pirmadienį, rugsėjo 22 dieną, 19.30 val. per TV3.

Taip pat laidoje „Viral'as“ matysite išskirtinius kadrus iš Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės sutiktuvių. O ekstrasensas Algirdas Jagerskas atliks seansą visiems televizijos žiūrovams. Taip pat „Viral‘e“ – išskirtinis reportažas iš Ukrainos mažųjų šalies piliečių lūpomis: apie sprogimus, nepriteklių ir karo zonoje patirtą baimę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.