Lyg į vandenį dingęs projekto dalyvis užminė mįslę

Vos spėjus įsibėgėti naujajam lrytas.lt projektui „Blogometras“, dalyvius ištiko netektis. Vienas iš dalyvių dingo it į vandenį, tiesa, susisiekus su jo artimaisiais, šie paaiškino, kad vaizdo tinklaraštinkui nutiko nelaimė ir šiuo metu jis negali tęsti projekto. Kas iš tikrųjų nutiko blogeriui paaiškės jau netrukus, o lrytas.lt kviečia nesnausti ir tapti tikra interneto sensacija.

Projekto dalyviu gali būti ir tu. Siųsk laišką el. p. dalyvauk@lrytas.lt<br>Stopkadras
Projekto dalyviu gali būti ir tu. Siųsk laišką el. p. dalyvauk@lrytas.lt<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Laurynas Dubrovskis

Sep 23, 2014, 7:04 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 10:53 PM

„Blogometras“, - tai ne tik galimybė pademonstruoti savo originalumą ar įgyvendinti pačias beprotiškiausias idėjas, bet ir puiki proga suburti dar didesnį gerbėjų skaičių. Konkurso teisėjai – portalo lrytas.lt žiūrovai ir skaitytojai, nuo kurių priklauso, kas taps geriausiu 2014 metų vaizdo tinklaraštininku.

Projekto dalyviai praėjusią savaitę jau pateikė žiūrovų teismui savo pirmuosius video, kurių tema buvo „Bikini on the street“ (liet. „Bikini gatvėje“). Interneto komentatoriai neliko abejingi ir aršiai reiškė savo nuomonę bei palaikė savo favoritus.

Naujuosiuose savo video, kurių tema – „Kova be taisyklių“ blogeriai žiūrovus vėl stebina provokacijomis, socialiniais eksperimentais ir neeiline drąsa.

„Visi galvoja, kad kova be taisyklių yra tuomet, kai vyrai žudo vieni kitus ar kovoja bokso ringe, bet aš kovą be taisyklių įsivaizduoju kitaip. Aš mėgstu, kai vyrai kovoja ne vienas su kitu, o dėl tokios gražuolės kaip aš. Visi tik ir spėlioja, ar aš pasidariau lyties keitimo operaciją ar ne. Tačiau net ir ta nežinia nesustabdo vaikinų kovoti dėl manęs, o merginų man pavydėti,“ – sukūrusi specialų video apie save kalba A. Landau.

Domantas Belevičius savo naujajame video nusprendė, kad geriausias būdas pelnyti žiūrovų simpatijas – atlikti specialų socialinį eksperimentą. Vaikinas nutarė sužaisti su nepažįstamom merginom žaidimą, kurio metu blogeris buvo apdovanotas bučiniais ir antausiais.

Kaip kovoti su tėvais ir pabėgti iš pamokų, apsimesti negyvu ir išsisukti nuo agresyvių vyrų gatvėje apsimetant homoseksualiu? Kuris iš „Stimo Media“ pasivadinusių brolių kietesnis už automobilio vairo? Kaip katinas išprovokavo kovą su žiogu? Neįtikėtinas būdas priversti praeivius elgtis taip, kaip nori tu ir specialus receptas, kaip užčiaupti niurzgančius komentatorius. Visa tai sužinosite naujuose „Blogometro„ dalyvių video.

Jeigu tu taip pat nori tapti vienu kiečiausių interneto kovotojų, pademonstruoti visai Lietuvai tai, ką sugebi geriausiai ir esi įsitikinęs, kad tavo video bus kur kas populiaresni nei esamų projekto dalyvių, tavo motyvacinio laiško su nuotrauka ir kontaktais laukiame adresu: dalyvauk@lrytas.lt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.