Agness Landau kerštas įsiutino žiūrovus

„Štai čia merginos, kurios nuolat mane komentuoja, todėl man negaila jų įžeisi. Ši atrodo apsirengusi mirusios močiutės drabužiais, o ši tokia dirbtinė. Merginos, reikia atrodyti natūraliai, pažiūrėkit į savo plaukus, antakius, aprangą ir atsakykit, kas dabar iš mūsų vyras?“ – naujajame savo video „Stiliaus katastrofa“ baksnodama į merginų nuotraukas dėsto projekto „Blogometras“ dalyvė Agness Landau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 10:34 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 2:59 PM

Toks transeksualės poelgis pribloškė lrytas.lt komentatorius, kurie iškart komentarų skiltyje išsakė savo nuomonę. „Agness, labai tavimi nusivyliau, nemaniau, kad tu taip galėsi pasielgti, kritai mano akyse", – rašo vienas iš internautų.

Nemažiau dėmesio sulaukė ir kiti projekto „Blogometras“ dalyviai, pateikę savo kurtus filmukus tema "Stiliaus katastrofa. Martynas Slavinskas sukūrė vaizdo įrašą, kuriame kalbina praeivius gatvėje ir kviečia į „marozų“ festivalį. „Sveiki, mes ieškome nekaltų moterų, kurios dalyvautų „marozų“ festivalyje, galbūt dalyvausite?“ – nepažįstamąsias gatvėje kalbina M. Slavinskas.

Tokie ir panašūs klausimai praeiviams atėmė žadą, tačiau internautai, išvydę pokštaujantį blogerį, neteko kantrybės ir žodžių kišenėje neieškojo: „Nelįsk į ekraną su pižama. Tai treningą užsidedi, tai rankšluostį, o kitus vadini stiliaus katastrofom, sprendi pagal aprangą apie žmonių nekaltybę ar moralines vertybes. Denis (red. past. projekto „Blogometras“ dalyvis) pats geriausias šiame projekte, jo bent idėjos rengiamų video normalios“, – savo nuomonę rėžia vienas komentatorių.

Komentatorių akiračio neaplenkė ir kiti lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyviai. Igor Shishkin sulaukė internatų nepasitenkinimo dėl to, kad vyras centre užpuolė „hipsterį“. Omantas Jokubaitis buvo išvadintas gėjumi, Domantas Belevičius, paaiškinęs, kodėl keiksmažodžiai šiais laikais nemadingi, iškeiktas rusiškai.

Vienintelė projekto mergina Ieva Maslauskaitė pagirta dėl itin gero skonio muzikai. Kokios dar katastrofos, pasak blogerio Sigito, ištinka žmones? Kaip broliai Artūras ir Miroslavas nufilmavo didžiausių stiliaus katastrofų dešimtuką? Visa tai ir dar daugiau galite pamatyti ir įvertinti žemiau pateiktuose video. Balsuokite po kiekvienu video spausdami žvaigždutes, nes tik Jūs lemsite, kam atiteks prizai ir kas taps geriausiu 2014 metų video tinklaraštininku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: atakos Charkive ir naujas Rusijos gynybos ministras