Sekso ekspertei M. Bartašiūnaitei – R. Juknevičienės sprigtas

Ketvirtadienio vakarą TV3 diskusijų laidoje „Ginčas be taisyklių“ virs tokios aistros, kad žiūrovams nebus kada atsikvėpti. Studijos svečiai ir laidos dalyviai filmuojant specialią laidos temą taip įsikarščiuos, kad teks įsikišti net apsaugos darbuotojams.

M.Bartašiūnaitę ramnino apsauga.
M.Bartašiūnaitę ramnino apsauga.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 25, 2014, 1:40 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 5:29 PM

Atsakyti į klausimą „Kas eis ginti Lietuvos, jei Rusija puls?“ susirinko išskirtinės asmenybės – Lietuvos patriotai, politikai, visuomenininkai, garsūs žmonės, taip pat ir tie, į kuriuos šiomis dienomis žiūrima nepatikliai ir kuriems klijuojama „kolorado“ etiketė.

Ūkininkas ir referendumo prieš žemės pardavimą organizatorius Pranciškus Šliužas TV3 laidos „Ginčas be taisyklių“ studijoje neišbus nė pusvalandžio. Apkaltinęs valdžią, žiniasklaidą ir net laidos rengėjus karo kurstymu, jis atsistos ir demonstratyviai paliks studiją. „Išeinu ginti Lietuvos“, – pareikš P. Šliužas. „Nuo ko?“ – paklaus apstulbęs laidos vedėjas K. Krivickas. „Nuo jūsų“, – atrėš aštriais pareiškimais išgarsėjęs visuomenininkas.

Laidos viešnia – sąmokslo teorijų kūrėja, savo pasisakymais kaltinanti Ameriką ir ypač palankiai vertinanti Rusiją, Milda Bartašiūnaitė irgi neslėps savo emocijų. „NATO yra teroristinė organizacija“, „Rusija nenori karo, karo nori Amerika“, „Krymas atsiskyrė pats, o ne buvo okupuotas“, – tokiais pareiškimais M. Bartašiūnaitė sukels ir švilpimų, ir juoko bangas salėje.

Prabilusi apie Gruziją, M. Bartašiūnaitė taip įsikarščiuos, kad pašoks iš kėdės ir ims grėsmingai artintis prie tautininkų partijos pirmininko Juliaus Pankos. Šioje situacijoje net teks įsikišti apsaugos darbuotojams.

„Tokios „ekspertės“, Kryme įvykus okupacijai, ir tapo generalinėmis prokurorėmis“, – tikins politikė Rasa Juknevičienė, kalbėdama apie galimą Mildos karjerą Rusijos invazijos atveju.

„Aš Mildą žinau kaip sekso ekspertę, nežinojau, kad ji domisi gynybos klausimais“, – nuoširdžiai nustebs Seimo gynybos ir saugumo komiteto vadovas Artūras Paulauskas, tokiu prisipažinimu sukeldamas studijoje juoką.

Dar vienas laidos „Ginčas be taisyklių“ svečias – tarptautinių santykių ekspertas ir buvęs diplomatas Algirdas Paleckis, išgarsėjęs pareiškimu apie „savus, šaudžiusius į savus Sausio 13-ąją“, po ilgos pauzės pasirodęs viešumoje, visus ramins: „Niekas nesiruošia pulti Lietuvos, nes niekas nenori Rusijos karo su NATO.“

Vis dėlto A. Paleckio, M. Bartašiūnaitės ir V. Šustausko kompanija kitam laidos svečiui pasirodys vienareikšmiškai kenkėjiška. „Reikėjo juos nudažyti koloradų spalvomis“, – pasiūlys tautininkas Ričardas Čekutis. Į tokį oponento pasiūlymą V. Šustauskas atsakys: „Tau liežuvį reikia nudažyti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.