Sel'ą įkūnijęs Eimutis Kvoščiauskas: „Buvo be galo sunku“

Šeštadienį spalio 4 dieną, į BTV eterį sugrįžta projektas „Muzikinė kaukė“. Jo dalyvis Eimutis Kvoščiauskas priėmė iššūkį įsikūnyti į patį skandalingiausią Lietuvos atlikėją Egidijų Dragūną.

Aktorius Eimutis Kvoščiauskas įkūnijo Sel'ą.
Aktorius Eimutis Kvoščiauskas įkūnijo Sel'ą.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 29, 2014, 3:25 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 6:32 AM

„Būti Sel‘u buvo be galo sudėtinga. Labai bijojau, jog nepavyks. E. Dragūną bandyta daugybę kartų pamėgdžioti, parodijuoti. Man sunku buvo jį neparodijuoti, o jį įkūnyti. Parodyti, koks jis yra iš tikrųjų. Pasisekė tai, kad teko jauno Sel‘o vaidmuo”, - kalbėjo E.Kvoščiauskas

Aktorius, laviruodamas tarp teatro repeticijų ir „Muzikinės kaukės” filmavimų, vos spėja suktis. „Dabar mano darbo grafikas ganėtinai įtemptas. Po repeticijų teatre skubu į „Muzikinės kaukės” filmavimus. Būna dienų, jog nespėju net papietauti. Tačiau džiaugiuosi sutikęs dalyvauti muzikiniame šou, man tai didelis iššūkis. Tai labai įdomus projektas, kuris skatina tobulėti“, - tikino aktorius.

Televizijos laidų vedėjas Giedrius Leškevičius „Muzikinėje kaukėje” įkūnijo Romą Dambrauską. „Įsijausti į Romo Dambrausko vaidmenį nebuvo sudėtinga. Atsukus 25-erius metus atgal pamenu savo seserį, kai ji linksmindavosi pagal R. Dambrausko muziką. Stebėdavau ją ir bandydavau atkartoti jos judesius”, - įspūdžiais dalinosi G.Leškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.