Atlikėjas Linas Adomaitis: „Jau norėčiau gandro dovanos“

„Šiuo metu gyvenu laukimu“, – prisipažįsta dainininkas ir kompozitorius Linas Adomaitis, – „nors apie tai svajoju kone nuo vaikystės, o ruošiamės jau nuo pernai metų, didysis įvykis bus spalį – būtent tuomet prasidės mano turas po šalį su Lietuvos valstybiniu simfoniniu orkestru, būriu kviestinių muzikantų bei koncerto svečiu Merūnu Vitulskiu“.

Linas Adomaitis rengiasi koncertiniam turui.
Linas Adomaitis rengiasi koncertiniam turui.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 30, 2014, 10:28 AM, atnaujinta Jan 29, 2018, 4:52 AM

Pokalbis su garsiu dainininku ir nauju „Lietuvos ryto“ TV veidu (jau greitai eteryje startuos L. Adomaičio kelionių laida „Pasaulis nuostabus“) laidoje „Kitoks pokalbis“ – jau šį penktadienį, spalio 3 dieną, 19.50 val.

Ir grandiozinį turą, kuriame skambės tiek nauji kūriniai, tiek visų pamėgti hitai nuo „L+“ laikų, ir naująjį atlikėjo albumą vienija pavadinimas „Laiko mašina“. „Asmeniškai man kelionė laiku visuomet buvo kažkas ypatingo, tai, apie ką svajojau,“ – jausmais prieš ypatingus koncertus dalinasi L. Adomaitis. Ir nors šiuo metu žinomas atlikėjas ir kompozitorius daugiausiai laiko skiria intensyvioms repeticijoms, jis neslepia, kad netolimoje ateityje šeima gali sulaukti pagausėjimo: „Iš tiesų jau norėčiau tos gandro dovanos“ – atvirauja atlikėjas A. Kilkuvienės paklaustas apie didžiausią svajonę.

Ar tiesa, kad žmona Irma vyrą vadina šuniuku? Kodėl L. Adomaitį su skandalinguoju SEL'u painioja net ir policijos pareigūnai? Ir dėl kokios nuodėmės kompozitoriui gėda net ir šiandien? Apie visa tai – laidoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar kandidatai į prezidentus dar turi neatskleistų kozirių?