Filmuodamas laidą Alfas Ivanauskas sunaudojo 50 kg obuolių

Kulinaras Alfas Ivanauskas šeštadienį 10.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją pristatys savo naują laidą „VMG kulinarinis žurnalas“, kuri bus tarsi geriausiu pasaulio kulinariniu žurnalu pripažinto leidinio video variantas.

A.Ivanauskas.
A.Ivanauskas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 2, 2014, 11:57 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 9:29 PM

„Pagrindinis mūsų tikslas yra kiekvienoje laidoje žiūrovams suteikti tiek naudingos ir įdomios informacijos, kad jie jaustųsi tarsi perskaitę visą kulinarinį žurnalą,“ – naują laidą pristato išradingiausiu šalies kulinaru tituluojamas Alfas Ivanauskas.

„Žinoma, viską darysime savo stiliumi: skoningai, išradingai, griaudami mitus, darydami eksperimentus, ir nepamiršdami pasijuokti iš savęs,“ – teigia A. Ivanauskas.

Kiekvieną laidą VMG paskirs vis kitam produktui, o sezoną pradės su obuoliais – jų filmavimo metu prireikė net 50 kg. Laidos metu obuoliai buvo naudojami ne tik gaminant originalius patiekalus, bet ir įvairiuose eksperimentuose. „Norime, kad laidoje pateikiama informacija būtų ypač praktiška ir pritaikoma kiekvieno virtuvėje – todėl kiekvieną savo patarimą pirmiausiai bandome patys,“ – pasakoja kulinaras.

„VMG kulinarinis žurnalas“ filmuojamas pusę metų kurtoje modernioje studijoje. Dviaukštėje kūrybinėje erdvėje su mobilia virtuve ir žymių interjero dizainerių baldais bei aksesuarais vietos rado ne tik visi redakcijos nariai, bet ir trys naminiai gyvūnai.

„Tikriausiai niekam daugiau nekils klausimų, kodėl tiek daug laiko praleidžiame darbe: kiekvieną šeštadienį pas mus užsukę žiūrovai pamatys, kad čia tikrai jaučiamės kaip namie,“ – šypsosi A. Ivanauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuva jau 20 metų ES – ką nuveikė atstovai EP?