„Animal Planet“ atveria duris į siaubūnų pasaulį

Artėjant šaltajam metų laikotarpiui, televizijos kanalas „Animal Planet“ net ir visko mačiusiems žiūrovams neleis užmigti žiemos miegu. Spalio 3-ąją dieną šiame kanale prasideda „Siaubūnų mėnuo“ (angl. „Monster Month“). Jo metu bus parodyta daugybė naujų, bauginančių ir kartu jaudinančių istorijų apie tikras gamtos pabaisas, kurių egzistavimas dažnai būdavo apgaubtas mįslėmis ir legendomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 12:04 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:59 PM

„Siaubūnų mėnuo“ žiūrovams papasakos apie pavojingiausius ir net šlykščiausius gyvūnus, bauginančius po vandeniu ar sėlinančius žeme. Besidominčius vandens siaubūnais, prie ekranų pakvies programa „Kruvinasis ežeras: žudikių nėgių užpuolimas“ (angl. „Blood Lake: Attack of the Killer Lampreys“). Mažame miestelyje Mičigano valstitijoje nėgės, į ungurius panašios žuvys, per miestų kanalizacijos sistemą patenka į gyventojų baseinus ir tualetus, todėl nė vienas čia nebesijaučia saugus. Kol šou vedėjai bandys įveikti kraugerių žuvų problemą, žiūrovai turės dar vieną galimybę įsitikinti, jog siaubūnai esti įvairiausių formų ir dydžių bei aplanko, kai mažiausiai to tikimasi.

Tiems, kurie vis dar virpa pagalvoję apie žeme šliaužiojančias gyvates, visiškai nauja programa „Dešimt pavojingiausių gyvačių: Pietų Afrika, Kosta Rika ir JAV“ (angl. „Ten Deadliest Snakes: South Africa, Costa Rica & USA“) su patyrusiu nuotykių ieškotoju Nigel Marven leis pasinerti į jaudinančią avantiūrą, ieškant dešimties pačių pavojingiausių gyvačių Pietų Afrikoje, Kosta Rikoje bei Jungtinėse Amerikos Valstijose. Nigelis Marvenas, sudarinėdamas dešimties nuodingiausiųjų sąrašą, sutiks ir daug ekstravagantiškų asmenybių: nuo gyvačių medžiotojų iki jų užkalbėtojų bei nuodais besidominančių mokslininkų. Laidos vedėjas atskleis, kokią žalą daro gyvačių nuodai, o žiūrovai galės pamatyti išskirtinius kadrus, kaip šie ropliai medžioja, veda jauniklius ir puola savo aukas.

Ištroškusiems šiek tiek kraujo, bus įdomios specialios programos apie žmones medžiojančias kates, vilkus ir krokodilus (angl. „Man-eating Zombie Cat“, „Man-eating Super Wolves“, „Man-eating Super Croc“). Jų metu žiūrovai sužinos apie ligą, paverčiančią didžiąsiais kates bebaimėmis žmonių medžiotojomis, pamatys Sibiro gyventojus gąsdinančius vilkus ir išvys krokodilą, ilgesnį nei 6 metrai.

Žinoma, „Siaubūnų mėnuo“ būtų ne toks jaudinantis be paslaptingosios 1959 m. Rusijos studentų, išsiruošusių į Uralo kalnus slidinėti, istorijos. Pastarieji vėliau rasti negyvi, tačiau mirties priežastys taip ir liko neatskleistos. Kai kurie spėjo, kad studentus nužudė klajoklių gentys, kiti – kad jie užtiko slaptus sovietų ginklus. Tačiau galbūt jų mirčių kaltininkas yra paslaptingasis kalnų pabaisa? Atsakymų bus ieškoma serijose „Rusiškas sniego žmogus: žudikas dar gyvas“ (angl. „Russian Yeti: The Killer Lives“). Tuo tarpu Apalačių kalnuose slypinčius paslaptingus padarus sieks aptikti patyrusių medžiotojų grupė programoje „Kalnų siaubūnai“ (angl. „Mountain Monsters“).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.