Natalija Bunkė ir Katažina Nemycko-Zvonkuvienė net miega kartu?

Natalijos Bunkės ir jos buvusio vyro – Deivydo Zvonkaus bei jo naujosios žmonos Katažinos Nemycko-Zvonkuvienės nepaprastai draugiški santykiai stebina ne vieną. Daugelis, ko gero, svarsto ar ši draugystė iš tiesų tikra. Gal tai tik viešųjų ryšių akcija?

TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ N.Bunkė ir K.Zvonkuvienė laidos vedėjui A.Žiurauskui atvirai pasipasakos apie tarpusavio santykius.
TV3 laidoje „Virtuvės istorijos“ N.Bunkė ir K.Zvonkuvienė laidos vedėjui A.Žiurauskui atvirai pasipasakos apie tarpusavio santykius.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2014, 1:38 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:28 PM

Su grupe „Pop Ladies“ kartu koncertuojančios dainininkės sako, kad jos bendrauja ne tik darbe. Žinomos moterys neslepia: po koncertų pajūryje, Klaipėdoje esančiame Natalijos ir Deivydo, o dabar jau ir Katažinos name jos kartais miega vienoje lovoje, o Vilniuje tingiais sekmadienio rytais kartu kepa blynus su afrodiziakais.

Natalija pripažįsta: į visas Deivydo drauges ji žiūrėdavo labai kreivai tol, kol sutiko Katažiną. O Katažina neslepia – kalbėdama apie Deivydą, neretai prašo Natalijos patarimo.

Tiesa, kai Katažina pirmą kartą gyvai pamatė būsimą vyrą, dainininkei jo labai pagailo. Kodėl?

Apie tai sekmadienį 10.00 val. papasakos TV3 laida „Virtuvės istorijos“. Žinomos moterys ir laidos vedėjas Andrius Žiurauskas ne tik kalbės apie tarpusavio santykius, bet ir keps gardžius blynelius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.