Interneto komentatoriai blogerius siunčia turtų krautis į Seimą

Naujieji „Blogometras“ dalyvių video lrytas.lt portale užvirė tikrą diskusijų audrą. Žiūrovai, komentuodami internautų kūrinius, dalina patarimus, kur reikėtų išsiųsti projekto dalyvius. Tiesa, dėl kai kurių dalyvių lietuviai ketina visiems laikams pamiršti Lietuvą.

Projekto "Blogometras" lyderiais vis dar išlieka brolių iš Nemenčinės duetas "Stimo Media".<br>Stopkadras
Projekto "Blogometras" lyderiais vis dar išlieka brolių iš Nemenčinės duetas "Stimo Media".<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2014, 10:07 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 11:46 AM

„Martynai, tavo video – tragedija. Baisu grįžti į Vilnių jeigu tokie grybai vaikšto gatvėmis ir išsidirbinėja,“ – taip į naują Martyno Slavinsko video, kuriame vaikinas kabinėjasi prie užsieniečių, reaguoja emigrante prisistatanti komentatorė.

„Igor Shishkin, keliauk į Seimą. Ten rasi turtingų draugų ir galėsi pats dar labiau praturtėti. Nebelįsk prie nekaltų žmonių. Tai gatvėje prie jaunimo kabinėjiesi, tai duobes verti kasti. Geriau pasižiūrėk, kaip video kuria Martynas Slavinskas bent jau idėjų ir kūrybos pasisemsi", – tokius žodžius po lrytas.lt projekte „Blogometras“ dalyvaujančio internauto Igor Shishkin video rašo vienas komentatorių.

Nemažesnio dėmesio sulaukė ir dalyvis Denis Balinskis, kuris nusprendė sukurti šmaikščias savo konkurentų parodijas. „Šaunuolis, Deni, turėtum kurti daugiau tokių video. Iš visų blogerių, man patinki labiausiai. Kol tie kaušai rodo kažkokius nesąmoningus video, tu juokiesi iš jų. Taip ir toliau!“ – palaikymo žodžius žeria žiūrovė Loreta.

Mokytoja Laima prisistatanti komentatorė, išvydusi „Blogometras“ dalyvio Sigito Mikūtos video apie vaikystėje patirtas patyčias ir būdus nuo jų apsisaugoti, ragina Švietimo ir mokslo ministeriją imtis reformų.

„Labai teisingas ir pozityvus video, pagarba kūrėjui. Iš mano dukros mokykloje taip pat tyčiojosi, namo grįždavo liūdna ir nusiminusi. Tokius video reiktų švietimo ministerijai įtraukti į privalomąją mokymo programą, kad tiek mokytojai, tiek mokiniai būtų mokomi nesityčioti iš savo bendramokslių,“ – rašo mokytoja prisistatanti žiūrovė.

Jūs taip pat galite išreikšti savo nuomonę apie internautų sukurtus vaizdo įrašus. Visus lrytas.lt projekto „Blogometras“ kūrėjų video galite įvertinti ir pamatyti žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.