Sporto komentatorius N. Kesminas protą pasitikrins TV žaidime

Sėkmingai naująjį rudens sezoną startavęs LRT intelektinis žaidimas „Auksinis protas” domina ne tik prisiekusius protmūšių gerbėjus, bet ir smegenis mėgstančius pasukti garsius Lietuvos žmones. Šio trečiadienio vakarą su penkiais konkurentais susikaus ir Lietuvos sporto gerbėjams gerai pažįstamas balsas – dėl „Auksinio proto” titulo kovos sporto komentatorius Nerijus Kesminas.

N.Kesminui teks atsakyti į klausimus ne tik apie sportą.<br>Kadras iš laidos.
N.Kesminui teks atsakyti į klausimus ne tik apie sportą.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2014, 1:08 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 4:04 AM

Šįkart sporto komentatorius N.Kesminas komentuos ne rungtynes, o atsakinės į A.Tapino ir A.Valinsko klausimus. „Dalyvauti, žinoma, svarbu, bet ir laimėti visada norisi”, – juokiasi Nerijus. Kaip sporto komentatoriui seksis kovoti su penkiais varžovais, pamatysime trečiadienį 21.15 val. per LRT.

Pirmojo spalio trečiadienio „Auksinio proto” svečias – muzikos pasaulyje puikiai žinomas muzikos įrašų kompanijos „Bomba Records” įkūrėjas Vytautas Juozapavičius-Zenka. Jis – aistringas protmūšių dalyvis, neatsispyręs pagundai sudalyvauti televizijos žaidime. Tačiau konkurentai – ne iš kelmo spirti.

Žaidime dalyvaus ryšių su visuomene specialistė, Pasaulio viktorinos dalyvė Brigita Burkauskaitė, pedagogas, buriuotojas ir alpinistas iš Kauno Artūras Jakubčionis, valstybės tarnautojas kultūros paveldo srityje Artūras Stepanovičius ir teisininkas su istoriko diplomu Darius Vileišis iš Panevėžio.

Vieniems klausimai apie japonų puokščių sudarymo meną arba Selo muzikinį albumą atrodė lengvi, tačiau kitiems jie – klastingi slenksčiai, kurie tapo kliūtimi pereiti į kitą etapą.

Žinoma, „Auksiniame prote” reikia ne tik žinių, bet ir sėkmės. Tarkime, N.Kesminui kolegos parinko temą „Rytai-Vakarai”. Ką ji reiškia, kol žaidimo vedėjai nepasako, niekas nežino. O Nerijus turėjo paskirstyti 20 Andriaus Tapino vardijamų JAV miestų į Rytų arba Vakarų pakrantę. „Manau, kad jis užsimerkęs prie tų miestų, tarkime, Bostono, Fildelfijos ar Detroito pridėjo po sporto klubą ir nė karto nesuklydo”, – N.Kesmino žaidimą komentavo A.Tapinas.

Iki trečiojo žaidimo turo išsilaikiusiems kitiems dviems žaidėjams tejo Nobelio premijos laureatai ir graikų bei romėnų dievai. Ar padėjo dievai įveikti konkurentus, pamatysime ir išgirsime šįvakar „Auksiniame prote”.

„Vieni turi proto, o kiti jo neturi. Ir viskas,” – šią garsaus filosofo Mikės Pūkuotuko frazę, nuskambėjusią žaidimo finale, pacitavo intelektinio žaidimo „Auksinis protas” vedėjas A.Tapinas, sveikindamas žaidimo nugalėtoją ir kolegą A.Valinską. Kas laimėjo penktąjį „Auksinį protą”?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.