Donatas Montvydas apie Martyną Tylą: esu gavęs bizūno nuo jo

Šį penktadienį LNK eteryje dainininkas, „Lietuvos balso“ mokytojas Donatas Montvydas ir atviras jo pokalbis apie tėvystę, meilę, kuklumą, žvaigždės statusą, romantikos stoką namuose ir jo vadybininką Martyną Tylą! D. Montvydą kalbins ne kas kitas, o visų jau pamilti mažieji „radistukai“ Jonukas ir Rolandukas, specialiai šou „Norim dar! Su Radistais“.

Donatas Montvydas prisipažino, kad yra gavęs bizūno.
Donatas Montvydas prisipažino, kad yra gavęs bizūno.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 9:27 AM, atnaujinta Jan 28, 2018, 1:30 AM

„Mūsų santykiai... Jie keičiasi periodiškai, bet jie stabilūs. Ar aš esu gavęs bizūno nuo jo? Be abejo, visko būna... Esu gavęs“, - į klausimą apie santykius su vadybininku M. Tyla atsakys D. Montvydas.

Mažieji „radistukai“ ir bers vieną klausimą po kito, linksės galvom, žiovaus ir net gi privers D. Montvydą pakartoti savo firminį suktuką!

„Aš norėčiau juo būti. Aš siekiu to ir aš apie tai galvoju. Ar man dukrytė tai pasako? Kol kas ne..., - į klausimą, ar yra geras tėtis, atsakys D. Montvydas. – Aš manau, kad einame teisingu keliu, bet yra dar daug dalykų, kur man dar reikia kantrybės, reikia įsiklausyti į vaiką, tai sudėtingas procesas.“

Į kokį „radistukų“ klausimą D. Montvydas atsakys štai taip: „Turiu prisipažinti labai, labai skaudų dalyką... Žinot, šeimoje turiu problemą...“ ?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.