Per TV šou M. Mikutavičius susimąstė – gal laikas turėti vaikų?

TV3 didysis sekmadienio šou „Lietuvos talentai“ dalyviai kaskart stebina ir žiūrovus, ir teisėjus. Jaunasis duetas iš Kauno – brolis ir sesė Meda ir Naglis Variakojai – „Lietuvos talentų“ scenoje pademonstravo talentą šypsotis nuo ausies iki ausies, o jų šokio ir muzikos sintezė pelnė iš teisėjų tris „Taip“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 9, 2014, 1:57 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 12:05 AM

7-erių Meda ir 12-metis Naglis „Lietuvos talentų“ projekte dalyvauja jau antrą kartą. Prieš trejus metus scenoje pasirodžiusi Meda, privertė teisėją Marijų Mikutavičių pagalvoti, kad pats laikas užsimanyti savo vaikų, o Rūta Ščiogolevaitė prognozavo, kad mažoji artistė dar pasirodys didžiojoje scenoje.

Po trejų metų pertraukos mažieji Variakojai pasirodė drauge ir privertė griežtuosius teisėjus žarstyti komplimentus. „Jūs dieviškai fantastiški“, – nedaugžodžiaudamas tarė Saulius Urbonavičius-Samas. Rūta gyrė abu vaikus, atskleidusius savo skirtingus talentus viename pasirodyme: „Meda myli ir jaučia šokį, o brolis Naglis grojo fantastiškai.“

Variakojų pasirodymas labiausiai užbūrė Marijoną. Jis net pasimesdavo, į kurį artistą žiūrėti. „Jūs tokie jaukūs. Žmonės socialiniuose tinkluose turėtų jūsų pasirodymą siuntinėti kaip kačiukus ar pandas. Jūs – tai, kas pasaulyje gražiausia.“ Po tokių liaupsių mažuosius dalyvius teisėjai įvertino trimis „Taip“.

„Mūsų apsisprendimas vėl dalyvauti „Lietuvos talentuose“ buvo netikėtas. Aš tiesiog radau internete mėgstamą melodiją ir pradėjau ją groti, tuoj pat su savo šokiu prisijungė Meda. Mama mus pamačius iškart pasiūlė daryti pasirodymą“, – pasakojo 12-metis.

„Mano vaikai trokšta dėmesio ir įvertinimo. Jie neturi scenos baimės, yra labai komunikabilūs. Jiems nebaisu gatvėje užkalbinti ar pasakyti gerą žodį nepažįstamiems žmonėms. Naglis savo mokykloje yra visų renginių muzikantas, todėl vos tik prasidėjus atrankai į „Lietuvos talentus“ mokytojai iškart primygtinai paragino dalyvauti“, – sakė vaikais džiaugdamasi jų mama Aušra.

Mažoji Meda tiki, kad jie su broliu gali laimėti projektą. „Aš noriu dviračio“, – atsakė Meda, paklausta, ką veiktų su pagrindiniu – 15 000 eurų – piniginiu laimėjimu. Brolis Naglis pinigus norėtų investuoti į savo muzikinių įgūdžių lavinimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.