Haičiu susirūpinusios Lietuvos žvaigždės rinkosi į UNICEF šou

Šiltą penktadienio vakarą gerumui neabejingos šalies įžymybės rinkosi į UNICEF šou „Už kiekvieną vaiką“, kuris buvo tiesiogiai transliuojamas per TV3 televiziją. Tolimajame Haityje skurstantiems vaikams padėti skirtam koncertui susivienijo šalies atlikėjai ir scenos žvaigždės.

Haičiu susirūpinusios Lietuvos žvaigždės rinkosi į UNICEF šou.
Haičiu susirūpinusios Lietuvos žvaigždės rinkosi į UNICEF šou.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2014, 8:57 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 6:58 PM

Paramos vakarą buvo siekiama patraukti šimtus tūkstančių žiūrovų, kurių pagalba gyvybiškai svarbi neįsivaizduojamomis sąlygomis gyvenantiems bei nuo bado ir ligų kenčiantiems Haičio vaikams. Visi buvo kviečiami aukoti.

Ketvirtus metus televizijos eteryje vykstančiame UNICEF šou koncertavo populiarausi Lietuvos atlikėjai. Tarp jų - Edgaras Lubys, Vaidas Baumila, Mantas Jankavičius, Ieva Narkutė, Kestutis Kerbedis, Girmantė Vaitkutė, Martynas Kavaliauskas bei daugelis kitų. Taip pat dalyvauja TV3 laidų vedėjas Vitalijus Cololo, krepšininkas Simas Jasaitis, olimpiečiai disko metikas Virginijus Alekna, kanojininkas Jevgenijus Šuklinas, Evaldas Petrauskas.

Šiais metais paramos vakarą, vykusį Vilniuje, „Forum Palace“ rūmuose, vedė UNICEF misijų dalyvė Renata Šakalytė-Jakovleva ir aktorius Arūnas Sakalauskas. 

Olimpiečiai ir J.Šuklinas ir V.Alekna šįkart iš sporto žvaigždžių virto pramogų pasaulio atstovais ir įsijautė į šou vedėjų kailį. „Olimpinėmis žaidynėmis reikia pasiruošti 4 metų, o lipti į sceną – vos 15 minučių, tačiau jaudulys toks pats“, - nusišypsojo V.Alekna.

Simboliškai visi keturi vedėjai išsitraukė mobiliuosius telefonus ir paaukojo vaikams. UNICEF šou metu rodomi vaizdai iš misijos, kurios metu šiemet į Karibų šalį Haitį vyko aktoriai Virginija Kochanskytė ir Giedrius Savickas, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė ir „UNICEF Lietuva“ vykdomoji direktorė Jovita Majauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.