Rūta Ščiogolevaitė per dueto pasirodymą neslėpė pasibjaurėjimo

Jau šį sekmadienį TV3 žiūrovai išvys ketvirtą naujo sezono „Lietuvos talentų“ laidą, kurioje netrūks prieštaringų pasirodymų, griežtų vertinimų, sukėlusių ašaras, o į sceną su vieno pasirodymo atlikėjais žengs net vienas iš projekto vedėjų – aktorius Marius Repšys.

Teisėja R.Ščiogolevaitė dalyvių dueto pasirodymo metu neslėpė pasibjaurėjimo klausydamasi dainos apie kaspiniuotį, graužiantį padarėlį pilve.
Teisėja R.Ščiogolevaitė dalyvių dueto pasirodymo metu neslėpė pasibjaurėjimo klausydamasi dainos apie kaspiniuotį, graužiantį padarėlį pilve.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 10, 2014, 5:33 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:36 PM

Vienas įspūdingiausių pasirodymų bus išskirtinio dueto savo kūrybos daina apie kaspinuotį. Ir sukels dvejopas emocijas. TV3 žiūrovai išvys, kaip neištvėręs pasirodymo įtampos M.Repšys užšoks ant scenos ir prisidės prie pasirodymo, taip sukeldamas ovacijų ir juoko bangą salėje.

Visai kitaip į tokią situaciją reagavo teisėja R.Ščiogolevaitė: ji viso pasirodymo metu neslėpė pasibjaurėjimo ir jautėsi dviprasmiškai, mat filmavimo metu Rūta dar laukėsi kūdikio, o artistai dainavo apie padarėlį pilve, kuris suėda savo nešiotoją iš vidaus.

Ketvirtoje laidoje netrūks pasirodymų, kurie labai greit surinks tris „Ne“, tačiau žiūrovams sukels juoko bangas.

„Led Zeppelin“ gerbėjai neturėtų praleisti jaunojo marijampoliečio pasirodymo. Artistas savo akcentu privertė nusišypsoti visus projekto teisėjus. Nuo pirmų akordų vaikinas gitara užgrojo taip, kad, matyt, net pačiam „Led Zeppelin“ gitaristui Jimmy Page‘ui nesisapnavo. Vaikinas scenoje siautėjo kaip užkietėjęs senų laikų roko monstras, ir žiūrovai salėje klykė iš susižavėjimo. Po pasirodymo teisėjas Marijus Mikutavičius negailėjo ilgų liaupsių.

„Kaip jau tapo įprasta, ant scenos pasirodė ir labai aukšto lygio artistų, kurie privertė stebėtis lietuviškų talentų gausa“, – ketvirtą projekto „Lietuvos talentai“ laidą, kurią TV3 žiūrovai išvys jau šį sekmadienį 19.30 val., pristatė teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

Po vieno kompozitoriaus pasirodymo M.Mikutavičius spėliojo, kad jei atlikėjas būtų gimęs 100 metų anksčiau, tai jo vardas Lietuvos muzikos istorijoje būtų pranokęs patį Mikalojų Konstantiną Čiurlionį.

Merginos šios laidos turėtų nepraleisti ant scenos pasirodysiančių vyrukų, demonstruosiančių karštus treniruotus kūnus, o visiems žiūrovams talentai garantuos geras emocijas, profesionalius ir komiškus pasirodymus, kurie neleis sekmadienio vakaro praleisti nuobodžiai.

„Lietuvos talentai“ – sekmadieniais 19.30 val. per TV3!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.