Džordana Butkutė apie sutuoktinį: „Labai bijau jį prarasti“

„Labai sunku buvo išlipti iš tos duobės ir vėl įrodinėti visiems, kad viskas bus gerai. Juo labiau, kad susitiko du tokie patys – girtuoklė, kuri į koncertus tai atvažiuoja, tai neatvažiuoja, ir narkomanas, alkoholikas bei dar buvęs kalinys“, - šio pirmadienio, spalio 13 d. vakaro laidoje „Nuo... Iki...“ atviraus pop scenos legenda vadinama Džordana Butkutė.

Prieš dvejus metus už Elegijaus ištekėjusi Džordana prisipažino bijanti prarasti vyrą.<br>P.Mantauto nuotr.
Prieš dvejus metus už Elegijaus ištekėjusi Džordana prisipažino bijanti prarasti vyrą.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-13 11:57, atnaujinta 2018-01-27 14:03

Šiuo metu Džordana ruošiasi koncertiniam turui „Nesudeginta ant laužo“ didžiausiose šalies arenose. Milijonas litų – tiek moteris prisipažins investavusi į pasirengimą koncertiniam turui, prie kurio projekto dirba daugiau nei 50-ies žmonių komanda. Šiuos pinigus kartu su sutuoktiniu Elegijumi Strasevičiumi Džordana sako uždirbusi tuomet, kai pora susipažino. Ir skyrė juos ne savo svajonei, nuosavam namui, o koncertams. Ateinančių metų balandį sukaks šešti Džordanos ir Elegijaus pažinties metai, beveik dvejus iš jų pora susituokusi. Kartu praleistus metus dainininkė vadina auksiniais. Galbūt todėl prabilusi apie mylimąjį Elegijų ir jo pastangas jos karjeroje, dainininkės akyse sužibs ašaros. „Labai bijau jį prarasti“, - neslėps Džordana.

Interviu dainininkė davė savo gimtadienio išvakarėse, ir atsakė net į pačius nemaloniausius klausimus. Prisipažino apie ilgus metus trukusią priklausomybę alkoholiui ir buvusio draugo smurtą.

„Nepaisant visko, man pavyko įrodyti, kad visos nesėkmės, kalbos, manęs nepalaužė. Nesudegino“, - išdidžiai sakys Džordana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.