Populiariausi internautai įtemptai kovoja dėl žiūrovų balsų

„Blogometras“ – tai pirmas toks vaizdo tinklaraštininkų konkursas Lietuvoje, kuriame net dešimt savo srities populiariausiųjų varžysis dėl geriausio vaizdo tinklaraštininko vardo. Šis projektas lrytas.lt portale prasideda jau šią savaitę. Projekto „Blogometras“ dalyviai pasiruošę žiūrovus nustebinti, pralinksminti ir praplėsti savo gerbėjų ratą.

Projekto „Blogometras“ dalyviai pasiruošę žiūrovus nustebinti, pralinksminti ir praplėsti savo gerbėjų ratą.<br>D.Umbrasevičiaus nuotr.
Projekto „Blogometras“ dalyviai pasiruošę žiūrovus nustebinti, pralinksminti ir praplėsti savo gerbėjų ratą.<br>D.Umbrasevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2014, 10:37 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 10:39 AM

Viso projekto metu dėl geriausio vardo varžysis šie dalyviai: Agness Landau, Igor Shishkin, Domantas Belevičius, Sigitas Mikūta, Ieva Maslauskaitė, Martynas Slavinskas, Omantas Jokubaitis, broliai Miroslavas ir Artūras Traškos („sTimo media“) bei Denis Balinskis.

Visi dalyviai vaizdo tinklaraščius kuria jiems duotomis temomis, pvz., „Bikini on the street”, „Kova be taisyklių”, „Stiliaus katastrofa”, „Maži, švelnūs ir pūkuoti”, „Nuogas ir nematomas”, „Vienai dienai aš kitoks” ir kt. Kas iš jų geriausias, nuspręsite jūs, vertindami kiekvieną savo favorito vaizdo kūrinį. Daugiausia balsų surinkę projekto dalyviai bus paskelbti 2014 metų geriausiais tinklaraštininkais ir apdovanoti specialiais prizais.

Išrinkite, kuris vaizdo tinklaraštininkas geriausiai išpildė projekto „Blogometras“ temas, po patikusiu video paspaudę penkias žvaigždutes. Balsuoti už kiekvieną video galite 7 paras nuo jo pasirodymo datos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.