Naujausias aktoriaus Mariaus Repšio vaidmuo – kaspinuotis

M.Repšys įsijautęs šliaužiojo per Gretos ir Rimvydo pasirodymą.<br>Kadras iš laidos.
M.Repšys įsijautęs šliaužiojo per Gretos ir Rimvydo pasirodymą.<br>Kadras iš laidos.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 1:26 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 6:13 AM

Vienas kontraversiškiausių pasirodymų praėjusio sekmadienio „Lietuvos talentų“ scenoje privertė persikreipti teisėjų veidus, nutilti žiūrovus ir net užšliaužti vieną projekto vedėjų – Marių Repšį – ant scenos.

„Mūsų pagrindinis tikslas pristatyti savo kūrybą ir palinksminti žmones“, – taip prieš pasirodymą prisistatė alytiškiai Greta Pangonytė ir Rimvydas Matukynas. Artistai iš karto perspėjo visus, kad jų kūryba – subtili. Perspėjimas nebuvo veltui. „Maža kirmėlytė bus gera lervų mamytė, galva tau svaigs, traukuliuosi“, – tokiais žodžiais privertė netekti žado žiūrovus ir privertė susižvalgyt teisėjus.

Įspūdingą pasirodymą dar labiau pagyvino ant scenos atsiradęs „Lietuvos talentų“ vedėjas M.Repšys, imituodamas kaspinuočio šliaužiojimą.

Daina apie kaspinuotį daugiausia emocijų sukėlė teisėjai Rūtai Ščiogolevaitei. Ji viso pasirodymo metu jautėsi dviprasmiškai, mat tuo metu laukėsi, o duetas scenoje dainavo apie padarėlį pilve, kuris suėda savo nešiotoją iš vidaus.

„Šiuo metu man Jūsų daina įvarė tikrą šiurpą, nes jau 8 mėnesius jaučiuosi keistai, ir dar girdėjau, kad mano pilve gyvena padarėlis“, – pasirodymą vertino R.Ščiogolevaitė.

„Mane net nupurtė, kaip siaubo filmas. Aš natūraliai bjaurėjausi klausydamas Jūsų dainos. Keistas, baisus, bet labai įdomus jausmas“, – išraiškingų komentarų negailėjo teisėjas Marijus Mikutavičius. Nors pasirodymo metu teisėjų veidai buvo perkreipti, jie visi vieningai ištarė „Taip“.

„Mūsų dainą galime suprasti labai įvairiai. Vieniems tai tiesiog daina apie bjaurų kaspinuotį, kiti atpažins žmogų, kurio negalime užmiršti ir mintys apie jį mus nuolat ėda iš vidaus. Be abejo, tai gali būti ir pasityčiojimas iš šiuolaikinės muzikos“, – dainą pristatė Greta. Po pasirodymo jaunieji artistai sulaukė daugybės sveikinimų ir dėmesio, įkvepiančių naujam etapui „Lietuvos talentuose“.

„Tikimės, kad naujas mūsų pasirodymas vėl sukels dviprasmiškų emocijų. Greta vėl paruošė ironišką dainą“, – intriguojančiai kalbėjo duetas.

Jei nespėjote pamatyti, kaip atrodo kaspinuotį vaidinantis M.Repšys, ir norite išgirsti vieną įspūdingiausių „Lietuvos talentų“ scenoje atliktų dainų, kviečiame žiūrėti įrašą:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.