Užkulisinės „blogerių“ intrigos prasiveržė į viešumą

Kandžios replikos, pikti juokeliai ir aršios spėlionės, kas taps geriausiu vaizdo tinklaraštininku, verda ne lrytas.lt projekto „Blogometras“ rezultatų lentelėje, o užkulisiuose. Tarp dalyvių kyla vis didesnė įtampa – vis dažniau savo video jie parodijuoja konkurentus, pašiepia jų būdo ar net išvaizdos trūkumus, kalbos manierą, o projektui įsibėgėjus mažesnio internautų palaikymo sulaukiantys dalyviai nebesidrovi ir tiesioginių įžeidimų.

Projekto „Blogometras“ dalyvių nuomonė dėl prasčiausio tinklaraštininko sutampa.<br>Stopkadris.
Projekto „Blogometras“ dalyvių nuomonė dėl prasčiausio tinklaraštininko sutampa.<br>Stopkadris.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2014, 11:23 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 7:13 AM

„Blogiausias projekto dalyvis - Martynas Slavinskas. Jo video yra monotoniški ir kartais praranda prasmę arba jos visai neturi. O geriausias, manau, yra Igor Shishkin. Jis vienintelis pasirinko kitokį, išsiskiriantį filmavimo stilių. Jo video atrodo prastai, bet žiūrėti juos juokinga“, – tiesiai šviesiai apie konkurentą kalba vienas „Blogometro“ dalyvių Denis Balinskis.

Nekukliai susiklosčiusią padėtį vertina kaunietis Domantas Belevičius. „Geriausias dalyvis projekte „Blogometras“ esu aš. Taip yra dėl dviejų priežasčių: esu narcizas ir tiesiog pats sau fainas. Blogiausi, mano nuomone, „Stimo Media“. Kodėl? Nes turi surinkę daugiausiai balsų ir greičiausiai vargiai juos pavysiu“, – pusiau juokais, pusiau rimtai kalba vaizdo tinklaraštininkas.

Šiuo metu „Blogometro“ lyderių poziciją užimantys broliai, pasivadinę „Stimo Media“, yra įsitikinę, kad pergalė – jų rankose, nors projektas dar nė neįpusėjo. „Kas laimės šį projektą? Manau, kad aš su broliu. Kodėl? Tiesiog taip netyčia išėjo, sulaukiame daugiausiai palaikymo. Na, o silpniausias projekte – Martynas. Jis visą laiką tik zyzia. Toks įspūdis, kad jam nusispjauti ant visko. Jo naujausi video beveik nesiskiria nuo buvusiųjų“, – konkurento negaili vienas iš brolių Artūras.

Apie konkurentus turi ką pasakyti ir paslaptingiausias šio projekto narys – visuose įrašuose veidą slepiantis Igor Shishkin. Jo nuomone, įdomiausias projekto dalyvis - Sigitas Mikūta, o štai dėl prasčiausio blogerio I.Shishkin pritaria kolegoms. „Blogiausias dalyvis – Martynas Slavinskas. Tiesiog sunkiai suvokiama, ką jis nori įrodyti. Su „bratva“ sėdėjome „Forumo“ automobilių aikštelėje, žiūrėjome jo video ir taip, ir kitaip, tačiau nieko nesupratome“, - teigia I.Shishkin.

Pats Martynas sako esąs per daug užsiėmęs, kad aptarinėtų konkurentus - neva šiuo metu jis kuria naujus video įrašus. Tuo tarpu užkulisinėse batalijose jis – vienas aršiausiųjų.

Kaip atrodys naujasis M.Slavinsko ir kitų projekto „Blogometras“ dalyvių video išvysime jau ketvirtadienį, kai jie atskleis įdomiausias savo miegamųjų kambarių paslaptis. Visus „Blogometro“ video galite pamatyti ir patikusius dalyvius žvaigždutėmis įvertinti puslapyje https://tv.lrytas.lt/zyme/blogometras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.