Internautai spėlioja, ar M. Šalčiūtė ir D. Balinskis – gera pora

„Vaikine, tau tikrai reikia tuoktis su Monika Šalčiūte. Būtumėte puiki pora, abu panašaus intelekto. Galėtumėte vienodus video kurti. Mano nuomone, turite ne tik panašią kalbos manierą, bet jūsų ūgis ir kiti išvaizdos bruožai taip pat beveik nesiskiria. Vienu žodžiu, tuokitės ir gimdykite vaikus, bent jau veikti turėsit ką“, – taip naujausią lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyvio Denio Balinskio video vertina internautai.

„Blogometras“ dalyvis D.Balinskas po savo naujausio video pasirodymo sulaukė komentarų, kad jis ir M.Šalčiūtė – labai panašūs.<br>Fotomontažas.
„Blogometras“ dalyvis D.Balinskas po savo naujausio video pasirodymo sulaukė komentarų, kad jis ir M.Šalčiūtė – labai panašūs.<br>Fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2014, 11:09 PM, atnaujinta Jan 26, 2018, 11:41 PM

Vaikinas tokio komentatorių dėmesio sulaukė sukūręs vaizdo įrašą, kuriame išsinuoginęs, skambant filmo „Titanikas“ garso takeliui, pasakoja apie savo miegojimo paslaptis.

Komentatorių nepastebėta neliko ir Agness Landau – žymiausia Lietuvoje transeksualė, daugeliui geriau pažįstama Raul Mammadli vardu. „Sulaukiu daugybės klausimų. Kaip mylėtis, kai man mėnesinės? Kai neskustos kojos? Merginos, nusiraminkite, šios bėdos tik smulkmenos. Tikroji bėda buvo tuomet, kai aš nuoga stovėjau prieš vaikiną ir jis sužinojo, ką turiu tarp koju“, – taip savo naujausią video pradeda A.Landau, po kurios šokiruojančių kalbų internautai neliko abejingi komentarų skilčiai.

Dėmesio sulaukė ir kiti lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyviai. Pasakodami apie savo miegamųjų paslaptis vaizdo tinklaraštininkai stengėsi kuo labiau sudominti žiūrovus ir sulaukti penkių žvaigždučių įvertinimo savo vaizdo įrašui. Būtent nuo balsuotojų įvertinimo priklausys, kas taps geriausiais video tinklaraštininkas ir bus apdovanoti prabangiais „Apple“ prizais. Išrinkite savo favoritą, peržiūrėję visų dalyvių video, išrinkite labiausiai patikusį ir įvertinkite penkiomis žvaigždutėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.