Kristinai Ivanovai futbolo treniruotė pravers scenoje

Dainininkė Kristina Ivanova (27 m.) sugebėjo sukurti kelias pavojingas situacijas prie varžovių vartų, bet įvačio įmušti jai taip ir nepavyko.

K.Ivanova pasižymėjo kovingumu.
K.Ivanova pasižymėjo kovingumu.
Daugiau nuotraukų (1)

(„TV antena“)

Oct 19, 2014, 9:05 AM, atnaujinta Jan 26, 2018, 5:29 PM

Futbolas – ne tik vyrų sportas. Tuo praėjusį sekmadienį galėjo įsitikinti TV3 laidos „Sportuok su mumis“ žiūrovai, stebėję draugiškas moterų futbolo varžybas.

Vieną komandą sudarė laidos vedėja Vlada Musvydaitė, grupės „Magnit“ narė Kristina Ivanova ir keturios Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkės. Kitą – „Magnit“ narės Laura Navikaitė ir Emilija Katauskaitė bei keturios „Žalgirio“ futbolininkės, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

Per du trijų minučių kėlinius nugalėtojos taip ir nepaaiškėjo. O 11 metrų baudinius tiksliau mušė Kristinos komandos varžovės.

Kadangi per trumpas varžybas merginos pernelyg nenuvargo, po jų treneris pademonstravo kelis raumenų tempimo pratimus. Kristina vieną jų žadėjo panaudoti scenoje.

K.Ivanova „TV antenai“ sakė, kad anksčiau kamuolį yra gainiojusi su vaikais. Nuolat žaisti futbolo ji nenorėtų. Mėgstamiausios dainininkės sporto šakos – plaukimas ir čiuožimas.

Be to, jai patinka kalanetika – gimnastikos rūšis, turinti baleto ir jogos elementų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.