Gintarė Karaliūnaitė dėl savo sūnaus būtų atsisakiusi vyro

Pastarieji dveji metai dainininkės Gintarės Karaliūnaitės – Canuel gyvenimą iš tiesų apvertė aukštyn kojomis. Po netikėtos pažinties bare, ir vos keletą mėnesių trukusios draugystės moteris susižadėjo, o dar po dviejų - ištekėjo. Netrukus žiniasklaidoje pasirodė ir žinia, kad garsi dainininkė laukiasi. Tiesa, iki tol noriai pasakodavusi apie tai, kas vysta jos gyvenime, šįkart Gintarė informaciją tik patvirtindavo, ir plačiau, kaip paprastai, nepasakodavo. Net ir apie moters vedybas, įvykusias slapta, žiniasklaida pranešė tik po savaitės.

G.Karaliūnaitė -Canuel šiemet su vyru Marcu Andre Canueliu susilaukė dukters.<br>M.Patašiaus nuotr.
G.Karaliūnaitė -Canuel šiemet su vyru Marcu Andre Canueliu susilaukė dukters.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 20, 2014, 3:46 PM, atnaujinta Jan 25, 2018, 8:42 AM

„Nesislėpiau, tiesiog neskelbiau“, - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ šį pirmadienio vakarą 20.25 val. teigs Gintarė. Pirmosios dvejos moters vedybos buvo nesėkmingos. Iš pirmos santuokos su karininku Darijumi Gintarė augina 15-os sūnų Naglį. Nepaisant nesėkmių ji labai troško turėti šeimą, ir susilaukti dukrytės. O kaskart su draugėmis kalbėdama apie įsivaizduojamą sutuoktinį, pusiau juokais, pusiau rimtai svajodavo apie garbanotą vyrą, mokantį skaniai gaminti, šokti, tapyti, ir mylintį žirgus. Ir, atrodo, kad tokius Gintarės norus kažkas aukštai išties išgirdo.

Pirmame interviu televizijai po santuokos ir dukrytės gimimo Gintarė papasakos, kad vienas svarbiausių dalykų kuriant naują šeimą buvo sūnaus pritarimas. Jei paaugliui sūnui naujas Gintarės širdies draugas būtų nepatikęs, ji, sako, nepaisydama savo jausmų, būtų su juo išsiskyrusi. Ir tai, pasak dainininkės, nebūtų pirmas kartas.

„Mano sūnus visur dalyvavo. Kartais žmonės galvoja, kad mano sūnus su manimi neauga. Keista... Esu sakiusi, kad niekada nesirinksiu tarp vyro ir vaiko. Tai mano kūnas ir kraujas. Ir jei mano dabartinis vyras sūnui iš tiesų nebūtų patikęs, būčiau su juo išsiskyrusi. Laimei, Markas jam labai patiko, o netrukus jis pats ėmė mus raginti negaišti laiko, tuoktis, ir padovanoti jam broliuką arba sesutę“, - pasakos Gintarė. Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“, jau šiandien, 20.25 val., tik per LNK.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.