„Autsaideriai“ A. Landau ir kitas blogeris išdėti į šuns dienas

Keiksmai, grasinimai ir pikti internautų palinkėjimai pastaruoju metu skiriami lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyviams Agness Landau ir Martinui.

Daugiausia piktų internautų žodžių tenka „Blogometras“ dalyviams A.Landau ir Martinui.<br>Fotomontažas.
Daugiausia piktų internautų žodžių tenka „Blogometras“ dalyviams A.Landau ir Martinui.<br>Fotomontažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2014-10-22 13:05, atnaujinta 2018-01-25 02:52

Video tinklaraštininkai stengiasi pelnyti kuo daugiau žiūrovų balsų, tačiau teigiamų vertinimų sulaukia retai.

„Prieik iš manęs kitą kartą paimti interviu ir galėsi bučiuoti cementą. Argi juokinga prie žmonių kabinėtis?“, – rašo Martino video pažiūrėjęs komentatorius. Bandydamas atsigriebti ir pelnyti daugiau balsų, Martinas naujausiame savo video nutarė nebeprovokuoti užsieniečių ir nusifilmuoti jaukioje namų aplinkoje. Vis dėlto, panašu, kad „Blogometro“ žiūrovų nesudomino nei jo sofa, nei nuoširdus monologas apie senatvę. Internautų balsai ir vėl atiteko jo konkurentams.

Ant paskutinio „Blogometro“ laiptelio šiuo metu yra atsidūrusi Agness Landau. Garsiausia šalies transseksualė naujausiame savo video bandė suvirpinti žiūrovų širdis, pasakodama graudžią savo senelių meilės istoriją. Tačiau internautai merginos jautrumo neįvertino.

„Būk gera ar geras – nebelįsk į eterį, klaikiai žiūrisi, ypač, kai taip vaipaisi“, – savo nuomonę dėsto vienas komentatorių.

Įvertinti naujausius A.Landau, Martinas ir visų kitų projekto „Blogometras“ dalyvių video galite čia. Tik nuo jūsų priklauso, kuris iš vaizdo tinklaraštininkų laimės prabangius „Apple“ prizus ir taps geriausiu video blogeriu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.