Marius Repšys Vladą Musvydaitę išsikėlė virš galvos

Prisitraukti prie skersinio viena ranka – toks yra aktoriaus, TV3 sekmadienio šou „Lietuvos talentai“ vieno iš vedėjų Mariaus Repšio tikslas. TV3 laidos „Sportuok su mumis“ kūrėja Vlada Musvydaitė Marių pakvietė į aikštelę, kurioje treniruojasi gatvės gimnastikos asai – „Lietuvos talentuose“ publiką pavergę „Project Mayhem“ vaikinai.

M.Repšys.
M.Repšys.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 23, 2014, 3:02 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 11:05 PM

M. Repšys šįkart turėjo galimybę parengti pasirodymą kartu su gatvės gimnastais. Rezultatus TV3 žiūrovai išvys jau šį sekmadienį.

„Aš labai žaviuosi tuo, ką daro šie vaikinai, todėl labai norėjau dalyvauti jų treniruotėje. Sportas mano gyvenime labai svarbus. Treniruojuosi kiekvieną dieną, mano namuose virš durų skersinis. Žinau, kad aktoriui gal ir nereikia tiek raumenų, bet man labai patinka tokie dalykai“, – „Sportuok su mumis“ laidoje kalbės M. Repšys.

„Project Mayhem“ vaikinai iš karto aktoriui parengė išbandymą. Marius turėjo įrodyti galįs atlikti triukus ant lygiagrečių ir skersinio, taip pat kūlverstį ore. Praėjusių metų pasaulio gatvės gimnastikos čempionas Andžejus Žilo pamokė laidos „Lietuvos talentų“ vedėją, kaip reikia treniruotis, kad būtų lengviau išmokti prisitraukti prie skersinio viena ranka.

„Kol kas man neišeina, bet aš vis tiek padarysiu tuos prisitraukimus viena ranka. Esu senas kovotojas – taip lengvai nepasiduosiu“, – žadėjo aktorius.

Treniruotėje paaiškėjo, kad ir gatvės gimnastams dar yra ko pasimokyti. M. Repšys parodė vaikinams, kaip padaryti špagatą. O kad jam netrūksta jėgos, pademonstravo virš galvos iškeldamas laidos „Sportuok su mumis“ vedėją Vl. Musvydaitę.

„To dar niekas nėra padaręs. Nors ir bijojau, kad nenukrisčiau ant žemės, Marius puikiai atliko sumanytą triuką, – sakė juokdamasi Vl. Musvydaitė.

M. Repšio sugebėjimai nustebino ne tik laidos vedėją, bet ir „Project Mayhem“ vaikinus. Vos išsijungus filmavimo kameroms, aktorius su grupės „Project Mayhem“ lyderiu Deniu Tomkutoniu jau aptarinėjo būsimos bendros treniruotės laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.