Sužavėtas merginos makiažo vaikinas pasipiršo

„Ieva, esi pasakiško grožio mergina. Ne veltui sakoma, kad klaipėdietės - gražiausios merginos Lietuvoje. Šiame projekte esi verčiausia pergalės. Visuomet atiduodu savo balsą už tave. Labai šaunu, kad naudoji mažai kosmetikos. Neprisidažai tiek, kiek šiuolaikinės paauglės, prisižiūrėjusios popžvaigždžių per televizorių. Visuomet sugebi priblokšti savo makiažais. Labai norėčiau tokios merginos. Esu pasiruošęs tau pasipiršti, būk mano žmona“, – tokie komentarai puošia naujausią lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyvės Ievos Maslauskaitės video.

Projekto „Blogometras“ dalyvė I.Maslauskaitė sukūrė video, kuriame moko jaunas merginas tobulo makiažo paslapčių.<br>Stopkadras.
Projekto „Blogometras“ dalyvė I.Maslauskaitė sukūrė video, kuriame moko jaunas merginas tobulo makiažo paslapčių.<br>Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2014, 11:22 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 8:54 PM

Varžydamasi su konkurentais vaizdo tinklaraščių kovoje, klaipėdietė Ieva Maslauskaitė sukūrė video, kuriame nutarė pamokyti jaunas merginas tobulo makiažo paslapčių. „Sveiki visi, šiandienos tema yra „Nuogas ir nematomas“ ir kadangi mano „YouTube“ kanalas susijęs su makiažu, nutariau sukurti nuogą ir nematomą makiažą“, – taip savo naujausią video pradeda I.Maslauskaitė, kurios vaizdo įrašas jau sulaukė daugiau 300 gerbėjų balsų.

Merginos video įrašas ne tik išmokė grožio paslapčių ir privertė vaikinus pirštis, bet ir tapo vienu žiūrimiausiu tarp temos „Nuogas ir nematomas“ įrašų.

Kurio lrytas.lt projekto „Blogometras“ dalyvio video geriausias nuspręskite ir jūs. Peržiūrėję vaizdo įrašus, prie labiausiai patikusio dalyvio kūrinio spauskite penkias žvaigždutes ir taip suteikite daugiau šansų laimėti prabangius „Apple“ prizus ir tapti šauniausiu vaizdo tinklaraštininku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.