Edgaras Lubys scenoje dainavo po skrybėle laikydamas pelę

Praėjusį šeštadienį „Auksinio balso“ (LRT televizija) retro vakare scenoje pasirodęs dainininkas Edgaras Lubys (31 m.) privertė aiktelėti žiūrovus.

E.Lubys scenoje parodė mini spektaklį.<br>V.Balkūno nuotr.
E.Lubys scenoje parodė mini spektaklį.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-25 15:33, atnaujinta 2018-01-24 16:58

Klaipėdietis E.Lubys, kuris muzikos mėgėjams anksčiau buvo žinomas kaip Amberlife’as, atliko „Fever“ – Little Willie Johno 1956 m. dainą. Jo pasirodymą gaubė maža paslaptis – po juoda skrybėle dainininkas laikė baltą pelę. Graužikas kantriai tupėjo ant galvos, kol Edgaras sudainavo kelis kūrinio posmus, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „TV antena".

Dainininkui nusiėmus skrybėlę gyvūnas, nulipęs nuo galvos, pabėgiojo ties pečiais, o paskui pasileido kostiumu žemyn ir nubėgo į scenos pakraštį.

Nežinia, ar salėje buvo ponių ir panelių, bijančių pelių, bet dėl viso pikto, kad nekiltų panika, baltąją viešnią dirigentas Vytautas Lukočius sugavo ir įteikė solistui.

„Jūs prikaustote savo žvilgsniu ir balsu, o ne kuo nors kitu“, – nekreipdama dėmesio į mini spektaklį dainininką gyrė komisijos narė Zita Kelmickaitė.

O tą vakarą komisijoje teisėjavęs buvęs Seimo narys režisierius Julius Dautartas žavėjosi dainininko aktoriniais sugebėjimais.

E.Lubiui visi komisijos nariai skyrė dešimtukus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.